Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kopiram sve ove izjave i pohranjujem od pocetka pandemije ..klix,avaz ,i svi zavisni i nezavisni mediji..ko je pisao tekstove,ko je sta savjetovao,doktore ,novinare,celebretije ,politicare ..kad dodje vrijeme mamice ce vam se narod najeeeebatttiiiii ..
Pa ni svjetska zdravstvena ne zna sta govori.Prvo su govorili nema logike da zdravi nose maske pa su onda uveli obavezno za sve,čak te i kaznjavaju ako nosiš
Danas slusam strucnjaka iz Svedske, covjek bukvalno ismijava ove mjere koje se donose sirom svijeta, kaze da je Švedska,i ovo mjera sto ima, uvela zbog pritiska EU. Zamislite kakav je tek pritisak na ove nase usrane drzave. Da spomenem da covjek hvali Bjelorusiju i njihov stav povodom ovog svega.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Niko ne bi trebao unositi u sebe genske terapije.
Šta je ono klixe uslikali vas u hali 3 u beogradu kako se vakcinišete a narodu prodajete muda pod bubrege.
Al gmo je ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Antivaxx Bošnjo
Uzmite s rezervom savjete imunologa kad vam se pokvari auto, al nemojte slusati ni mehaničare, inzenjere i pravnike kad vam se pokvari tijelo ili kad se preporuca nekakav medicinski postupak.
Zašto KCUS nije uradio Jerusalema Dance Challenge? Zato sto igraju kako im neki drugi kazu.
Ovaj ako je imunolog,onda je koncentracioni logor izolatorijum
Samo u guzu 😁
Gdje su vam dokazi o učinkovitosti vakcine,spašavanju živita,izazivanju smrtnosti,ggdje su vam dokazi i to medicinski. Nema,samo nagađanja i predpostavke. To nije nauka i to je sramota. Ako ne znate,bolje čutite,nego da se provaljujete.Doktori to ne smiju raditi.
djaba si prico sad ce se molera,mehaničara i ostalih vss iz okolice sastati i vama rec sta treba,iako pojma nemaju sta je prestižni Yale koji ste pohadjali, uvidio sam da je stav oko vakcina pandemije proporcionalan stepenu neobrazovanosti
ok sve to stoji al evo npr ja sa 33 god sam primio samo jednu pri rodjenju bsg i od tad ni jednu vise jer postoji mogucnost reakcije na zivu vakcinu e sad zbog toga sto neko tvrdi da ja MOZDA ne bih trebao imati rekaciju na ovu covid vakcinu i zbog toga MOZDA treba da to i prihvatim.Nisam antivakser al cemu ovoliko nametanje i propaganda ko zeli nek se vakcinise ko ne zeli ili nece ne mora.
ma ne postoji nista, cisto terorisanje ljudi
Biti paranormalan u pandemiji je dizbalans nenormalnog u sluzbi odsutnog sa paradigmom nesnosljivog uzrokovano sedimentacijom bolesnog
Svako ko ima imalo mozga nece primiti vakcinu😉
Tačno! Ko ima MALO mozga neće se vakcinisati.
Onaj web site za prijave za vakcinu je smece. Dvije stvari trebas da unesec maticni i broj telefona. Kod nas zakomplikovali te viber te ovo te ono, sve nevazno, prepravite to. Zbunjuete svije
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to. Ukucajte kod "peabcrypto" kad udjete prvi put u aplikaciju i dobit cete 1 Pi dzaba.
Prof. dr. Jasenko Karamehić se zesce namrgodio, bas ko da mu je Miralem Pjanic neki rod.
Evo jos jednog koji ne misli svojom glavom nego kako mu se naredi sa viseg nivoa.