Komentari (543)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad njemu treba da kažu "Ne izjednačavaj sve Srbe, naročito ne sebe i Srbe". Ali niko mu to izgleda ne govori...
@the-beg....ti ga i dalje velicas........ni blizu hitlera
@samir.arnautovic.146 Dzaba prica,dzaba sve,dzaba presude,i da smo genocidni,i ovaki ,i onaki,ali mi imamo nesto sto se zove Republika Srpska,koja ce na talasu novih promjena u svjetskom poredku veoma brzo biti nezavisna,bez obzira ko sta misli.Kada Ruje i zuti zamjene Amere,neka se Bosnje i Siptari dobro cuvaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa ako je to cijena da se u historiji srpski narod vodi kao genocidan, onda ok, prihvatam ovakvu BiH. Imaš mahanje od raje iz Saraj'va!
zivio ti jos sto godina iza resetaka,svi dobro znaju ko je javno prijetio ratom i ko je poceo rat u Bosni
mozes provocirwt koliko hoves na dozivotnoj si keru istruhni u bolovima
evo malo edukacije za sve nas... Da se podsetimo... Srbocetnicki nacionalni socijalisti u svetu se to zove fashistima odlucili su pocetkom 90 tih da nece da zive odvojeni od "matice" srbije i da su ugrozeni u BiH. Ucinili su ono sto su ucinili i dobili Sta??? Oni kazu Republiku. Zakon i uredjenje kaze dobili su entitet.
Oni je zovu republika srpska a mogli su je i nazvati drzava srbija dva no uprkos svemu tome to je bio i ostao samo ENTITET u drzavi Bosni iHercegovini.
Prolupao ratni zlocinac.Vidi prikaze, vidi drzavu, vidi duhove kojih nema. Nema drzave rs ,nema velike Srbije, nema pobjede .Ima zatvor, ima dozivotna kazna, ima sramota, ima genocid, ima opsada Sarajeva,imaju koncentracioni logori, ima svjetska istorija koja je sve to zabiljezila za sva vremena.
Rs ce se ukinuti pravnim tokom jer svijet nakon presude i ovakvih poruka sigurno nece nijemo posmatrati. Sada je na redu srbija da i njoj pravda kaze u lice da su zlocinci. Nakon toga idu masovni zahtijevi za odstete.. Nestace vas cetnici akb jako brzo
Bojkot manja pekarama!!
Može izazivati iz zatvora gdje je zaštićen,a prije nije mogao
Ova te je raso tvoja televizija pravo zajebala sad svi o tebi pricaju a gdje su bili u ratu sad fol svi analiticari ja jadova fol te vole i brane auu jesu te zajebali moj dilbere
Dzaba sumska a tebi dozivotna moj pasa uzmi malo kakvi knjigica pa nauci bolj mozda izadzes ali u linguru mjesecu
Sad mozes kurtzu pjevati do kraja zivota...
E moj radovane gdjelices ti u prdekanu a ovi tvoi sto ti ga smjestise ,bravo dodo?
E moj truhljo, nemaš nimalo stida i srama što si desetine generacija upropastio, što si istraumatizirao ljude po logorima, što si ubijao po Sarajevu djecu, mlade i žene 3 i po godine, što si protjerivao ljude i to je sve zbog tvoje fašističke politike! Čuj branio srpski narod - pa imao si JNA i uništavao sve što nije srpsko! Najviše si unazadio svoj narod jer zbog tebe ih cijeli svijet gleda kao agresore! Ako si hrabar, što se nisi predao - krio si se s bradom ko ludak!!!
srbi očito imaju neki genetski nedostatak. slave poraze kao da su pobjedili. od kosovske bitke do današnjih dana, valjda se jadovi tako tješe. smiješni i jadni. propala im zamisao velike srbije, mislili poklopiti sve od slovenije, hrvatske, bih i tako dalje...na kraju ostade beogradski pašaluk i hrpa ratnih zločinaca i fašista.kad bolje razmislim ništa im drugo ne preostaje nego da slave poraze i nosaju kosti.
Genocidaši.Eto napokn ste nakon dugogodišnjeg činjenja genocida dobili i certifikat iz Haga.Sretno vam bilo.
jeste pobijedili malo sutra puni vas zatvori ne izlazite iz haga