Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno. Ubiju ti dijete i onda ti jedinu soluciju ostave da sam osvetiš dijete. A puna im usta prava, pravde, sudova, tužilaštava, pič•i materini…..
Uzeti pravdu u svoje ruke, nema druge. Do sada bi ih odležo .
fino pistolj i lukaca ili dodika..koji debil od oca, sta to jensvrha sad zivota? prvada?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I on i Murz govorili da ce uzeti pravdu u svoje ruke i da znaju imena ubica i sad nikom ništa
samo politika.. covjek vise ne zna ni da li bi zalio nikoga. Sve se znalo i sve se zna, a nista se vise ne zna. Instalirana nova politika i to je to. Vise ni Muriza ni ovog ne boli nista.. sve im potaman. Nisu se javili mjesecima, a ranije iz pasteta iskakali. Zalost!!
Žao mi je isključivo naroda koji je izmanipulisan od strane Muriza i Davora da ih podržava i šeta sa njima na skupovima. Za Muriza se potvrdilo da su mu protesti bili Nipovi predizborni skupovi i sad mu je sve potaman a Dragičević je misteriozno utihnuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isto ce zavrsiti i slucaj Memic. NIP je dosao na vlast, nema potrebe da se vise to razvlaci po medijima.
Jesu ubijeni sinovi davora i muriza,ali jesu bili i dileri.Neko uzeo pravdu u svoje ruke,neko nece da oduzme nekom 20god zivota za koga?
Tuga ubise momka zdrava i prava..sram.vas bilo ...neka ti je vjecna slava ..dobri momce
Jeli neko kopira ovdje D. Avaz oli neko kopira klis na D. Avazu? Ili zasto iste teme obradjuje neko?
Evo do cega smo sami sebe doveli i ovde nisu krivi ni tuzioci ni sudije ni politicari, krivi smo mi narodi koji ovde zive i koji sute nasjedaju na nacionalistivke price lopova koji se na osnovu toga enormno bogate i i to im malo vec nas ubijaju bez da iko odgovara a mi sutimo sto znaci dozvolili smo im bukvalno sve da nas kradu da nas zaduzuju da nas ubijaju a mi kao neznam s cim usporediti mozda nas necim drogiraju dresiraju
MI TO VOLIMOOOOOOOOO… ja davno napisao ovu frazu a narod nikako da skonta 🤪🤪🤪🤪 Kada nesto ne volis to promijenis zaboravis a nas handre decenijama i niko se ne buni sto znaci da ga volimo pa kakv god da je nas je hahaaha
Zbog ova dva slučaja bar par hiljada ljudi je otišlo iz ove države...
Iz genocidne tvorevine najvise lp
Zaključak; oko za oko, zub za zub. Koje tužilaštvo i koji sudovi.
Šta god napišeš jedni će uvijek biti nezadovoljni,istina ne paše svima odnosno ako nije "moja istina"🤔🤷
Podrska Davoru
Bez Jugoslavije ovdje nema sigurnosti.
I Burle se opet izvuko.
Feraget manipulator masama...
Ništa se nije riješilo, a Feraget postade "pravni stručnjak"...
pa ako nema krivca onda je kriva vlast, ako nista jer je nesposobna da nadje pravog krivca..al mi glasamo za ovakvu vlast pa iz toga proizilazi da smo krivi mi svi kolektivno.
A sta kazu nece strane sudije itd? Pa da nam djecu ubijaju u miru, logicno!