Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu budale da raspišu. Odmah će i ona propjevati o njima.
Polako daju joj fore da dodje do Argentine :)
Hej Lelo, Lelo, imala si dobro telo, nabijem te na K....!
Narode,pa to se namjerno radi, sve goli kriminalci u Sudu, i nece valjda na svoje.
Pravosudna Mafija Krivosudni Sistem Pravda=0%
Pa ako se ona raspjeva vjerovatno bi najvise pjesama bilo o lagumdjiji...
Ja sam zato da nam Kim II dodje malo u goste... on bi se ove gamadi rijesio za dva mjeseca...
maximos ma kakvi za dva mjeseca, Kim bi to sredio za 24 sata.
Ocam ja doso rad pluseva!
banditi štite bandite, ma u ovoj zemlji i jeste ovoliki kriminal i javašluk jer tužilašta i sudije su najveći krivci i kriminalci
Korumpirano tuzilastvo i sudstvo.Sve lopov do lopova i kriminalca.
...Gledajući iz daljine konture na sceni...padaju mi na pamet vodene boje...umazane ruke...brzo se peru...
odavdje sav lopovluk i potice
ljudi moj savjet je imate nekih problema sve u svoje ruke uzeti nikakav policija,sud,tužilaštvo sve je to protiv vas
Hajde da malo pobjegnemo od ovih crnih tema zabavimo se uz ovaj video koji pokazuje kako dijaspora pravi pare. Dobar fazon kojeg mozes iskoristiti u drustvu za mnogo smjeha i zabave http://bit.ly/2fU11Gb Ne zaboravi lajk i subscribe :) Hvala!
Kako se samo ta pravosudna mafija povezala, to je cudo jedno. Tuzioci pisu optuznice koje ne mogu proci ni predpretresno vijece, sudije jedva cekaju da na prigovor advokata osumnjicenih obaraju te optuznice zbog proceduralnih gresaka, ili nepropisno prikupljenih dokaza, a zakonodavci 'popravljaju' krivicne zakone tako sto iz njih izbacuju sve sto je bilo dobro, smisljajuci nove nacine kako da ne budu procesuirani kad jednom odu sa vlasti.
Lejlu Fazlagić odmah lišiti slobode ! Ona je prisluškivana od 9 marta, a istraga je otvorena u maju, kada je Lejla odmah obaviještena da je osumnjičena i POBJEGLA U HRVATSKU. Ipak, sa hrvatskom postoji sporazum o izručenja za ovakva krivična djela, a kako je minimalna kazna 4 godine zatvora, da bi se privela sudinicia dovoljn o je samo da sud podense zahtjev za izručenjem Hrvatskoj. Odnosno potjernicu ako kolege iz USKOKA konstatuju da nije u Hrvatsku !
To ti je prilicno selektivno kod hrvatskih sudova. Kod njih je najnormalnija stvar da se politika mijesa u pravosudje, a ako ovu Fazlagicku ocijene kao potencijalno dobrim kandidatom za potkusurivanje sa BiH, vjeruj mi da ce to i uciniti. Sjeti se onog sto je pravio hrvatsku samoupravu, jelacic onaj. Ujeo vuk magarca.
@skroz.anoniman PA zavisi u koju se ruku uzme. Uglavnom Lejlica veoma veoma mnogo zna, I DA JE ISPORUČE to bi joj bio najsretniji trenutak u životu ko KEMI ČAUŠEVIĆU. Eno ga slobodan u svojoj imovini, ANIGDJE SUĐENJA 4 godine ! A ako je en isporuče onda će BiH morati uraditi nešto na potiranju NEDAVNIH OPTUŽNICA ZA ORAŠJE. I tako LEjla OSTAJE U SVOJOJ VILI U OPATIJI, ami u ovakvoj BiH. ZA koju opet na izborima ZNA SE !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Korupcija je bolest koja se jedino lijeći metkom u čelo.