Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguce da iko moze i feninga dobiti a da nema plan i program. Ovo je za zatvora
Ja se jos uvijek nadam dobrom objasnjenju i potvrdi da nisu objavljene dodatne informacije o ovome. U protivnom, za vladu koja se fura da promovira transparentnost ovo je ozbiljan problem zbog kojeg neko treba da visi.
@Dado dijasporitus Ovo je teški KRIMINAL ! Vlada RH je pala zbog 50.000 kuna !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo osnuješ udruženje i zakačiš se na budžet. Lezi hljebu da te jedem. Treba ugasiti sva udruženja osim krovnih. Bagra samo izmišlja način da krade budžet.
RILE RILE bas kad te krenulo oni hoce da te smijene a mi te.nedamo.Neces valjda zbog pošljivih 200.000 KM izgubti ministarsku fotelju.
Hebo majku, čim se neko dokopa vlasti odmah zaboravi šta je obećao i počne krasti, postaje isti kao i oni protiv kojih je došao da se bori.
slažem se da Forto može napraviti grešku na pritisak Čudićke i Kojovića - zato je javnost tu da se javi. Nego kakav je sporazum tu sa SBB-om. Neće fahrovci ništa uraditi za lijepe oči!
Dabome - Mario je sada bez " posla" - pa mu je potrebno dati lovu, razdužiti se sa NS za papkarenje!
Tužilaštvo i policija da procesuiraju ove Vukasoviće ! Ne možeš pričati o poštenju a izvlačiti novac preko fiktivnih nevladinih organizacija. Svuda u svijetu se izvlačenje javnog novca - ide u ZATVOR !
To je nevladina organizacija koja će pokušati na neki strateški način utjecati na kulturnu politiku u Kantonu Sarajevo, a i šire ako je kome potrebno". 😂😂😂😂😂...ovo me tjera da razmišljam..ima li istine u napadima sda. Dragi dino..ti puštaš ovaj cirkus.cccccc
ako je ovo istina ovo je teško krivično dijelo pljačke javnog novca.
za lijekova trebalo nermi i mariju vukasoviću iz Naše stranke ...
To se pranje novca.
Zar se mogu pare dobiti bez znanja ministra?
Koliko je HDZ ili SNSD-a dijelio novca organizacijama, koje su postojale samo na papiru.Novac se i prije dijelio sakom i kapom na sve strane.Mi odmah u startu vidimo sve negativno, umjesto da pricekamo.Novorodjence je potrebno vremena dok ne nauci hodati i pricati, a vi hocete odmah da ovu organizaciju vidite kao odraslo dijete.Pa i vi svi ne gradite kucu bez kapitala ili zaduzenja kod banaka.
Tu je negdje kao cijena onog kioska turisticke zajednice, a bice jos ovakvih investicija u reziji novo fornirane i unaprijed hvaljene kantonalne vlade.
Prva velika afera, šteta za vladu KS, a dobro su krenuli bili...
Ovi koji iskopaju ovakve informacije, da se umanji rezultat nove vlade i diskredituju ljudi koji su zaista donijeli u politiku novi pristup, su decenijama krali budzet i nosili kuci a ne u NVO!!!!! Ko o cemu....
ovako se dobija povjerenje građana. trebali bi imati vraski jak argumenat za ovo