Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktori će odgovarati za više života na drugom svijetu nego mi generali.
Rijeci dodika-duduka; Kada sam ja rođen bio sam toliko ružan da je doktor ošamario moju majku.
Doktori su isti kao i advokati; jedina razlika je da te advokati samo opljačkaju, dok te doktori opljačkaju, a uz to i ubiju.
Moderna medicina je negacija zdravlja. ona nije organizirana tako da bude na usluzi ljudskom zdravlju, nego služi samoj sebi, kao instituciji. Ona ljude čini oboljelim umjesto da ih liječi.
Bolest je sirotinjska sudbina, ali i bogataška kazna.
Koji nered
Sve one koji naplaćuju lijekove zdravstveno osiguranim osobama treba hapsiti, i na licu mjesta vješati sa olovom u dugim kaputima, da him šija odmah pukne...
ima (onih skupljih) kad ih niko ne kupuje, fali li mozda jeftiniji varijanti ? zamjenskih ?
Super. Lijekova ima dovoljno jedino im je cijena malo previsoka za zdravstveno osigurane.... buahahahahaha