Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad ce par roditelja da se pobuni..... Ovdje je krajnje vrijeme da se svi dignemo na noge i yebemo im sve od do da ih smjenimo tako da ne ostane niti jedan ....
Hahahaha cuj ko! Pa toliko mladih pismenih pametnih, a ti smatras da su nepismene budale ne zamjenjive
Sad kad otvore mekteb Abu Musab al Zarkawi😂
Sda pikirala lokaciju,poznata prica,par godina se povlaci ovo.Nije dobro skole mijemjati ovim,nije dobro skole ukidati,sta god da ce biti.Jezik,obrazovsnje,kultura cine jedan narod,kad to nemas ti nemas identitet...
nije ni čudo i direktorica ove škole je bez rješenja.Gdje to ima samo kod nas a sve je to ljepotan od ministra Kazazovic kriv.Hoće da uštedi na školama ,otima pare fakultetima radi vlastitih interesa.Pod hitno smjena magistra planinarstva Kazazovica..Pa gdje nas vodi ovaj seljacima.
Cim se uključi pravobranilastvo Kantona u slučaj znaj da ćeš izgubiti. Neko namjerno pravi dubioze i izvlači javni novac iz budžeta na legalan način.
Pokušavam postaviti komentar ali me nešto klik ne voli.. U vezi objave, samo reci sramota .. Ništa više..
Nek se vrate u staru zgradu preko puta.
Elmedin Konaković "Kifla"
Otvorite mekteb sad... fuj klosari.
Tuga,ali rjesenje se mora naci drugo