{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kantolni odbor SDA Sarajevo priredio tradicionalni iftar u hotelu Evropa

19.7.2014. u 15:08
44
11
Kantolni odbor SDA Sarajevo priredio tradicionalni iftar u hotelu Evropa
44
Kantonalni odbor SDA Sarajevo i njegov predsjednik Denis Zvizdić priredili su sinoć tradicionalni iftar u restoranu hotela Evropa za 250 zvanica.
Iftaru su prisustvovali članovi Kantonalnog odbora SDA, članovi GO SDA, ministri, vijećnici, načelnici, predsjednici općinskih odbora, kao i drugi funkcioneri i istaknuti članovi ove Stranke, ali i ostali predstavnici društvenog, kulturnog i privrednog života Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Među zvanicama su bili i predsjedavajući Predsjedništva BiH i zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović sa suprugom Sebijom, Denis Zvizdić, zastupnik u Parlamentu Federacije BiH i predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, Asim Sarajlić, zastupnik u Parlamentu BiH i potpredsjednik SDA,
Amir Zukić zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i generalni sekretar SDA, Kemal Ademović dopredsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, Sabahudin Delalić predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Sarajeva, Muhamed Kozadra v. d. premijera Vlade Kantona Sarajevo, Elmedin Konaković, šef Kluba zastupnika SDA u Skupštini KS, kao i općinski načelnici u Kantonu Sarajevo Semir Efendić, Akif Fazlić, Nedžad Koldžo, Hamdo Ejubović, Edin Smajić, te Semiha Borovac, Državna koordinatorica za reformu javne uprave i Kanela Zuko predsjednica Asocijacije FATMA BiH , kao i brojni ministri, privrednici te sadašnji i bivši funkcioneri ove stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: