BiH
44

Kantolni odbor SDA Sarajevo priredio tradicionalni iftar u hotelu Evropa

Klix.ba
Kantonalni odbor SDA Sarajevo i njegov predsjednik Denis Zvizdić priredili su sinoć tradicionalni iftar u restoranu hotela Evropa za 250 zvanica.

Iftaru su prisustvovali članovi Kantonalnog odbora SDA, članovi GO SDA, ministri, vijećnici, načelnici, predsjednici općinskih odbora, kao i drugi funkcioneri i istaknuti članovi ove Stranke, ali i ostali predstavnici društvenog, kulturnog i privrednog života Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Među zvanicama su bili i predsjedavajući Predsjedništva BiH i zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović sa suprugom Sebijom, Denis Zvizdić, zastupnik u Parlamentu Federacije BiH i predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, Asim Sarajlić, zastupnik u Parlamentu BiH i potpredsjednik SDA, Amir Zukić zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i generalni sekretar SDA, Kemal Ademović dopredsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, Sabahudin Delalić predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Sarajeva, Muhamed Kozadra v. d. premijera Vlade Kantona Sarajevo, Elmedin Konaković, šef Kluba zastupnika SDA u Skupštini KS, kao i općinski načelnici u Kantonu Sarajevo Semir Efendić, Akif Fazlić, Nedžad Koldžo, Hamdo Ejubović, Edin Smajić, te Semiha Borovac, Državna koordinatorica za reformu javne uprave i Kanela Zuko predsjednica Asocijacije FATMA BiH , kao i brojni ministri, privrednici te sadašnji i bivši funkcioneri ove stranke.