Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još jedan koji ne zna pravu situaciju sa HDZ-om BiH , ne poznaje Ustav BiH i Izborni zakon BiH pa lupeta sad pred izbore , posebno
Tacno. Jer da znaju vidjeli bi da su ovi zasticeniji od bilo kojeg naroda. Da ih ima najvise u vlasti itd itd. To su i uvidjeli amerikanci njemci i drugi pa ih vise ne bendaju.
Ovaj blento je bitan kao tange u filmovima za odrasle
jeko zatezatelj ?
😄😄😄😄😄 Divi mu vugla za odstrel. Opet ce ih Plenki preveslat toliko su glupi.a i zigosani od medjunarodnih sudova.
Komšića u Hrvatskoj ne voli ni pozicija ni opozicija. Šta im je? Jesu li oni čitali da Komšić ako išta ima dilema da se sa nečim na slaže kao predsjednik ili u predsjedništvu BiH u vezi građana MORA upitati dom Hrvata, prema tome on je hrvatski predstavnik. Ne može pitati Srpski dom ni dom Bošnjaka. Prema tome on je i hrvatski i sviju nas. Valjda.
Jeko ovaj pokemon?
Pushi ga Crnoja.
Ako su Hrvati u BiH konstitutivni, a jesu, šta se onda ZG petlja? Ne može i jare i pare. A što se tiče preglasavanja, samo neka Hrvati nastave da pušu u isti rog s Dodikom pa ćemo da vidimo šta ćete kad neki Mujo bude sjedio u Predsjedništvu na mjestu Komšića koji vammje persona non grata!
Tuđman im podjeli putovnice da poveća broj Hrvata u BiH a oni sa tim putovnicama odseliše od Hrvatske do Irske sad ih u BiH 6%. Tuđmanovo djelo je raseljavanje Hrvata iz BiH.
Uporno nametanje etnicke pripadnosti kao jedinog dominantnog politickog identiteta od strane drzave Hrvatske i njihovih klero-nacionalistickih 5-kolonasa u Bih je preraslo u oblik deluzije i shizofrenije. Razumljivo da kroz nametalje takve politike i uredjenja susjedi zele da podijele BiH prvo na zone utjecaja a onda u svakom drugom obliku. Ne dozvoljavaju BiH da bude demokratska drzava jednakog glasa svakog gradjanina vec zele svoj dio kroz instaliranje etno-diktature
Pa logicno da cemo ih preglasavati kada su manjina.
u prijevodu, hercegovci dajte mi glasove
Ima mogucnost indirektnog glasanja u parlamentu FBiH sta mahnnitate 30 god bez razloga ludjaci politicari FBiH.
Svaka šuga sebi daje za pravo da brani Hrvate u BiH 😂😂😂
Ima li ima li iko normalan u Hrvatskoj?
Ovo malo gowno je više puta ponovilo da BiH ne treba postojati ako ovo ako ono...baš nebitno gowno ali ipak neko glasa i za ovo gowno...
Demokratsko glasanje nije preglasavanje. De ti to mostar moj sprovedi u svojoj lijepoj i to pravo daj bošnjacima i ostalim narodima u toj lijepoj pa onda tek možeš ovde palamuditi.
Ovog lika protjerat iz drzave vim zakoraci u BIH. Jer ne postuje ustav zemlje u koju dolazi. Dize tenzije i ugrozava mir i stabilnost drzave. Ustav garantuje svima u FBIH da bira ili za hrvata ili za bosnjaka... sve dok je tako.. to nam pravo nece niko oduzeti... nit jednima nit drugima... isto koliko hrvat moze birati bosnjaka toliko i obrnuto.
hdz hoce da biraju predstavnika isto kao srbbi u RS. da svaki narod bude u svom ataru i sve funkcionose na nacionalnom principu kako bi se ostvarili ratni ciljevi.
Jadni bijednik uvijek laprda a opet ce ga ovi adz pomesti ko i onog fasistu i zenturacu mu sto se zovu nekako knezovici ojadise Hrvatsku na svim poljima. Šljam.