Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo ubačeni element !?
ratni profiter,njegova autopijaca,brat mustafa mulic(fakultet travnik) iz opstine centar....treba li jos?!
Po broju komentara vidim da nemas bas neku podrsku.Pisi propalo.
pa klix komentatori vecinom su antibosnjaci.. znaci gicojedi se udruzili
https://www.klix.ba/vijesti/bih/budimir-mulici-vracaju-kredite-od-naplate-parkinga-na-nasoj-zemlji/120103058 Hajrudin Mulic je jedan obicni kriminalac sa 17 blokiranih racuna, olos ovog grada ! Covjek posjeduje ilegalne parkinge po cijelom gradu, centrotrans i ostale firme preko kojih pere novac, brat mu je osudjen za silovanje.. sve u svemu jedna kriminalna porodica !
http://mak-4917-b-vba.s3.amazonaws.com/stories/objavljeni_tekstovi/Centr._-_Osam_stanova_i_tri_prostora_za_400.000.jpg
http://mak-4917-b-vba.s3.amazonaws.com/stories/objavljeni_tekstovi/Centr._-_Investitor_sa_17_blokiranih_racuna.jpg
Hajro nisi Lerdi, nisi Lerdi
SDA,ujdurma.Oreko,,ovaki,,uzimaju,,glasacke,,odbore. 😎
Kad me pitaš koji sam znanac ponosno kažem da sam BOSANAC.
Pa ne znam kako si to zamislio. Cak i tito nije dao da se izjasnjavamo kao bosanci k hercegovci. Na listama si se nogao kandidovati kao srbin i rvat do 74 a od tad kao musliman sa malim m. Zato pricati o tome da ce biti bosanac i hervegovac na celu bih moguce je jedino ako se izmijeni ustav. U sumskoj ne priznaju bosanski jezik. Supljom pricom nista se ne postize. No misliti da ces krenuti sa edkuacijom je suvisno
Poveziv'o ljude u ratu...hmm
Za tebe ni rodbina neće glasati.
Slično će uraditi Svetozar Pudarić, kandidirajući se za člana predsjedništva iz eFBiH, a Srbin po izjašnjenju, dakle biti će odbijen, pa onda žalba sudu BiH, pa će , po zakonu, i tu biti odbijen, pa apelacija Ustavnom sudu BiH, a oni mu apelaciju MORAJU prihvatiti, jer postoje presude koje to potvrđuju, dakle Seldić-Finci-Pilav-Zornić Šlaku, i onda će se hitno morati mijenjati i ustav i izborni zakon za predsjedništvo, ili predsjedništvo neće ni biti izabrano!
Nije mi jasno kako samo preko Bosnjackih ledja neko hoce da rusi nacije. Ni jedan Srbin ili Hrvat se nije pjavio sa istom da su Bosanci. Zna da ga ne bi ni bilo. Samo nama trube niste Bosnjaci nego Bosanci. Nemate jezika. SDP je unistio Hrvatsku i gurno je u Ambis sa Agrokorom a HDZ samo nastavio.Srpske nacionalne stranke trube 30 godina nema BiH. Jedino SDA radi za dobrobit citave drzave. Al tu su vazda smradovi koji se prodaju ko liberali pa govore. Jesmo svi mo krivi za rat,blah blah
Biti Hercegovcem ili Bosancem je regionalni identitet, regionalna pripadnost (isto kao i Dalmatinac, Slavonac, Istrijan, Zagorac, Vojvođanin, Šumadinac, itd.) hrvatskom ili srpskom nacionalnom korpusu. Tako je bilo od 7.stoljeća kada su Hrvati i Srbi došli na ove prostore, a ostaci turskog tiranina od 1993. godine falsificiraju povijest ovih prostora predstavljajući Turke kao oslobodioce a Hrvate i Srbe kao okupatore. No pasarán
Nema Ustavne mogućnosti. Presudom je ta Ustavna odredba proglašena neustavnom, ali 8 godina nije izvršena njena izmjena po odluci Ustavnog suda, niti je isti kaznio koga.
on hoce da bude ono sto vec jeste. muto mutavi, ne razumije razluciti nacionalnost i narodnost.
Who is you?
Samo naprijed ne osvrci se na klix komentare. Iskompleksirani neznalci. Malo ih je koji znaju koliko ljudi si pomogao i koliko danas zivi od tebe. Mi te postujemo, i apsolutnu podrsku imas stijeno!
Cuj Bosanskog naroda, a lik nije Bosanac.
Ko je ova ubleha ??