Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamionima izmjeriti temperaturu
Svako ima svoju muku i nijedan posao nije lagan.
svevlad hofman...staroslovensko ime...germansko/zidovsko prezime...vidis da se moze
Stize coronavirus i tariguz napacenom narodu po povoljnim cijenama 😜😜🤣🤣🤣🤣🤣.
stize vam tariguz nemojte da se brinete,evo ide 100 kamiona za pocetak a poslace jos 100 za koji dan,samo strpite se.
Soferskq je tuga pregolema...
e sace bit sexa u bih
Nema Paje Patka!😂😂😂
Ovo je prijetnja jer nesavjesno i bahato ponašanje šofera je ustaljeno. Obavezno popisati osobe i zabraniti kretanje, stroga kontrola. Dosta vozača dolazi iz kritičnih zona!
Karantin od 21 dan podhitno!
CUJ KAMIONDZIJE SE VRACAJU KUCI..😂😂A,SEGE KO LESI SE VRACA KUCI..A,GDJE SU BILI?? TREBALI SU OSTATI 10 -TAK DANA! A,NE OVDJE CORONU DONOSITI..KAMIONDZIJE ODMAH SA GRANICE U KARANTIN 15 DANA!
@Poppaj zazelio bi se ti babe da ti je kamiondzija, pa ne bi tako pisao :)
U mene se dajdža Hamdo namazo naftom da se zaštiti od korona virusa...a dajdžinica Zejna mislila da joj se ušunjao migrant da je siluje....tako ga je ubila da ga eno na aparatima drže......e gluho bilo
Stotine zarazenih vozaca :) Bravo :)