Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Temelj tzv. "republike" srpske.
Jel I Babine racunate u temelj RS, ili su oni samo odraz muslimana kao nacije.
TO JE DJELO NEBESKOG NARODA,DJELO srba
ISTINA boli,otud ovi dislike-ovi,ma ovo je"sića",u Hagu su šleperi dokumentacije svih vrsta o srpskim zločinima,trebat će sto godina da se to sve pretrese a odgovorni pohapse i najstrožije kazne. Današnji predsjednik tzv skupštine pc,crnogorac,nemogu se sjetit imena kaže jedne prilike: "procesi za zločine će biti"bolni",trajat će godinama a možda i DESETINAMA godina". očito je dotični gospodin dobro upućen u količinu srpskih zločina u BiH
Polako isplivace I vasa djela balije jedne, nije dovoljno sto ste se medjusobno klali u Cazinu, ima tu Kazana,Viktor Bubnja, I svasta nesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DOLINA LAŽI, PREVARA I MANIPULACIJA....
@sudac Mustafa pasic "Polako isplivace I vasa djela balije jedne, nije dovoljno sto ste se medjusobno klali u Cazinu, ima tu Kazana,Viktor Bubnja, I svasta nesto" "nije dovoljno što ste se međusobno klali" :)) pa to je vaše djelo ali neuspješno i nema nikakve veze sa srpskim zločinima. nema nikakvih"kazana",imaju"kazani"iznad Sarajeva koji su već davno i priznati i dokazani,to niko ne osporava,taj zločin nad srpskim narodom niko ne osporava;HALOO !!! "Viktor bubanj" DOKAZE,da i mi vidimo,dokaze na sunce,eno ti sudova u Hagu,Strazburu,Banjaluci...podastri dokaze, 90% zločina u prošlom ratu su počinili Srbi,manji BH entitet je nastao na zločinu,etnickom cisćenju i genocidu,SRAM VAS BILO,imate obraza i komentarisati uopšte,dok se bagerima skida 20 METARA navučene zemlje,20 METARA !! Sve se evidentira,istražilački timovi postoje još od 92,tražit će se krivci dok su fizički živi,TO UPAMTI,istrage će trajati vječno a hapšenja narednih 50 godina.
s obzirom da rezimski i propagandni novinari na sjevernokorejskom wesajtu pressrs.ba cenzurisu i ne dozvoljavaju objavu komentara na njihove nebuloze ja im ovde hocu ostaviti komentar a citaocima link na to smece. jednostavno nisam mogao da odolim. h**p: // pressrs.ba/sr/vesti/komentar_dana/story/49140/Divna+zelena+zemlja.html dio 1 listam malo ovaj press jutros. odlucio sam da ubuduce svaki dan pregledam kakve bljuvotine i povracotine izmisljate. onako cisto da sam u toku i da se zabavim, ne da bih dokucio sta vam se u glavama dogadja. mislim, to je ipak visa matematika i za samog frojda. elem, ova bajkovita izmisljotina, poput onog filma "strava u ulici brEEEstova" horor namjenjen zaplasivanju srpske nejaci odlukom zirija ubjedljivo je osvojio prvo mjesto novinarskog dna sto je zaista zavidan rezultat s obzirom na tako veliku konkurenciju raznog smeca koje svakodnevno objavljujete.
dio 2 a sve je tako prepuno nacionalistickog divljanja i psihodelicne mrznje pogonjene trofaznom srspskom strujom pa je ziri imao stvarno tezak zadatak kome dodijeliti nagradu. tako pozivamo cijenjenog autora koji se odaziva na ima zoran zuza (je li to umjetnicko ime ili ti je mati napusena otisla da te upise u knjigu neuspjelih abortusa?) da preuzme nagradu, ako se prethodno uspije iscupati sa dna moralne mocvare u koju je zaglavio tokom svrsavanja na fotografije proslavljenog srspskog junaka draze mihajlovica i ikone srspkih zlocinaca ratka mladica. iako, s obzirom na dobro razradjenu formu price i opis pejzaza moze se naslutiti da je autor potajno zaljubljen u radovana karadzica jer se u bajci o zelenoj zemlji mogu naslutiti elementi psihoticne podvojene licnosti autora. bas kao sto je to svojevremeno bio i ostao velikan srpske ratne poezije. ziri smatra da ovakva proza zasluzuje i da se pretoci u poeziju kako bi autor uz gusle mogao guslati o predivnoj zelenoj zemlji, o njenim pejzazima, planinama, valteru... eh tu samo ziri da savjetuje guslara da niposto ne gusla o strasnim dzamijama i jos strasnijim minaretima jer ga isti bodu u oci pa svaki put zaplace od muke i od suza ne vidi da u neka doba mjesto da gusla u gusle on gusla u vjetar. mada je to nekako isto kao i pisanje uz vjetar... mjesto toga preporuka je da guslar, i to obavezno na ekavici, gusla o 9459816235902388374598645 pravoslavne bogomolje frisko izmalterisane i ofarbane u ratnicke boje srpske pravoslavne ikonografije a koje su izgradjene uglavnom na mjestima, kao sto je srebrenica, gdje je srpska nejac u teskom boju masakrirala mrskog neprijatelja, nenaoruzanog do zuba ali ipak za svaki slucaj vezanog. jer da ih nisu povezali, pa cak i uz gusle, srspka bi nejac mogla dozivjeti takvu traumu da im ni psihijatar karadzic ne bi vise mogao pomoci.
dio 3 prica o frodu sa fesom na glavi je usmenog karaktera i prenosi se sa srpskog koljena na srpko koljeno vec vEEEkovima i roditeljima sluzi da djecu plase po kuci i po komsiluku a nikako uz gusle jer gusle ne mogu postici taj zeljeni efekat kao sto je to glas mujezina i zvuk ezana sa kula mordora iz spilbergovog oskarovskog ostvarenja "gospodar prstenova". za kraj da kazemo da ce ziri takodje o vlastitom trosku kandidirati ovu bajku o povampirenim dzamijama kao najbolju SF pricu za nagradu koju redovno dodjeljuje srspka akademija demagogije i nauka a bez obzira na rezultat smatramo da ce ovo djelo svakako ostati i postati klasik srpske lazi i kao takvo treba ga uvrstiti kao obavezno stivo i dio najnovijeg zavjeta srpske crkve koje ulazi u upotrebu s obzirom da se i novi i stari izbacuju iz upotrebe jerse kose sa srpskom tradicijom klanja i silovanja komsiluka, pa i sire, ako moze da se kolje i do tokija. ziri ocekuje da ovaj talentovani guslar u prazno dodatno doprinese potpirivanju mrznje medju srspku nejac jer kucni odgoj cesto nije dovoljan sto potvrdjuje najnovija urbana legenda da srbi zajedno sa povampirenim komsijama obnavljaju mejtef u rudom. horor kakav jeste sam po sebi ova legenda jos je strasnija jer postoje zivi svjedoci ovog nemilog dogadjaja pa se pozivaju ovakvi i slicni guslari da pod hitno opjevaju nove lazi i okrenu istinu naopacke i naizvrat sve kako bi se srspka nejac zastitila od suzivota i slicnih opasnosti vanjskog svijeta koji vreba bas iza zidina mordora. srecom po srbe na strazi je sve junak do junaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovo je sramota da država ili oni za koju se "zalažu" nisu mogli ni ploču kako treba postaviti. Za nekoliko godina neće se ništa vidjeti. SRAMOTA.
Najveca sramote srpskog naroda u istoriji njegovog postojanja je ta sto se dio poturci I dobismo ovde ove balije sto sami sebi imena nacije daju neznaju ni sta su ni ko su.
Eto ti znas ko si.... krijes se iza tudih imena, te Mujo, te Izmet, te ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjeme im se zatrlo genocidno.
Vidite ovog covjeka na petoj slici na njegovom licu se vidi tuga i patnja ,sta uradise cetnici , samo sto smo muslimani bosnjaci...!
I ovo je REPUBLIKA SRPSKA !!!
republika šumska
mislis Genocidna Tvorevina, ti se ocito ponosis sto zivis tamo. Pa cijeli svijet ba za da ste genocidasi.
Dokle više s genocidom i zločinima nad Bošnjacima!? Čini se da ćemo morati postati kao "oni".. http://bosniangenocide.wordpress.com/2012/01/07/od-austro-ugarske-do-srebrenice-11-genocida-nad-bosnjacima/
Ma kakav genocid?! To smo se mi sami ubijali, ubijali i kopali. Ko onda na Markalama, ako se sjecas? Tako kazu časni i pošteni nam srbi, nemamo razloga da im nevjerujemo...