Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta si ti pokrenuo bruko...pokrenuli ste pred izbore asfaltiranje a onu tramvajsku na otoci radite godinu dana i pravite guzve !
@Klixon12345 Budi realan, tramvajska se pocela graditi mnogo prije, ali nije do njih sigurno, tamo se sigurno radi o gomili imovinsko pravnih stvari, ispod stanice prolazi mnogo kablova raznih vlasnika, JP-ova i sl, i sve to treba proci proceduru da se pipne, dira i sl. da se ne bi ponovo prokopavalo i sl.
Vidjet cemo jel se primilo sto si Kalem-io 😉
Cuj kapitalni projekti!? Sigurno je osnovao novu firmu pod nazivom Kapital d.o.o.
Zapitaš li se uhljebu zbog čega su ti projekti čekali 25 godina dok su tvoji imali vlast na svim nivoima ????
Budimo realni ministre, sve nabrojano se trebalo izgraditi prije 10-15 godina. Nije izgrađeno zato što su budžet i fondovi KS bili bankomati političko - tajkunske kriminalne elite. Trebalo je prvo njih nadolmiti, a njih je bilo sve više i postajali su sve pohlepniji.
Kalem je bio dobar ministar, strucan, dolazi iz saobracajne struke sa drzavnog univerziteta, a pomogao je i studentima, nakon sto je Adnan Steta poskupio mjesecne kupone za studente i nezaposlene
Šta je uradio???
Hahahahahahaha što me nasmija, šta si ti pokrenuo, samo nastavio gdje su drugi počeli i ni makac dalje
Imamo budzet od 1 miliajrdu a trebaju nam zaduzenja ebdr. Svaka cast ministrima na njihovom ekspertnom glupiranju. Jeste li Ovo sve naucili na nekom od predmeta na DIF
@gooUser1599654187 Adi Kalem je magistar saobracaja. DIF-ovci su kod Dinokia.
Ono nešta pokrenulo.. Hehhe.. Jedino sto se desilo da je dobio stan i da je ispred zgrade asfaltirano, što se nebi desilo d a nije uzeo stan.
@sda-leprikoni Samo budalama smeta sto je ispred zgrade asfaltirano i parking uredjen, svi cemo koristiti. Al zavidnicima sve smeta.
@clear2019 ne smeta meni sto je asvaltirano nego što nije prije, znaci da su osobe koje su prije živile u zgradi nebitne.
Jedini ministar od struke i nauke steta sto nema vise prilike da se dokaze
u cijeloj semi on je kalem