Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da ste vi u sluzbi gradjana!
Halalite čovjeku tako mu rekao Duduk da kaže, mora čovjek jer u genocidnoj tvorevini nema demokratije i slobodnog izražavanja mišljenja.
Pazite se rekao je DUDUK da ce da nas tuzi , hehe neka mene odmah tuzi i povuce za neku stvar . Kada on moze javno srat na tv-u mogu i ja gdje stignem :-D
Kalabiću, kao stari policijski doušnik, ne samo da teoriste vidiš gdje ih nema, počeo si da ih sanjaš Prepouka je: Pogledaj se u ogledalo! Teroristi ne nose samo brade i oružje. Največi dio njih je debeo, zadrigo, sa punim džepovima i non - stop pričaju gluposti.
Imal vece ironije od ove,kad PRESUDJENI ZA GENOCID pricaju o terorizmu.IRONICNO DO BOLA!
G.Kalabic je ocigledno pobrkao termine,vjerovatno je htio reci- Nelogično je da pored stotina miliona KM izdvojenih na sigurnosne agencije i pravosuđe imamo zemlju s najviše RATNIH ZLOCINACA u Evropi, gotovo kao cijela Evropa zajedno, imamo situaciju da ratni zločinci slobodno šetaju zemljom...
*** ti svu familiju
Valja ološu zaraditi platu u SNSDu, svake hevte promumlja nesto na pressu sto mu napisu iz centralne klaonice. Doci ce i vama brzo kraj, jos sad se nagledaj Sarajeva, poslije ce ti biti kasno za sve.
"Pokazalo se da su te sigurnosne agencije ne samo neaktivne i nesposobne, već da su čak aktivno učestvovale u nekim događajima PROTIVNO INTERESIMA BiH ...", rekao je Kalabić - inače poznat kao osoba koja čitav život vrijedno radi PROTIV INTERESA BiH
Kalabic je pravi primjer seoskog pastira koji nikako stado da iskupi... Hvataj se ti stocarstva i pasnjaka po Ozrenu kretenu.
Tito i Kalabić i ostala govna...
eto samoubi se i učinićeš sveokupnoj javnosti i puĆanstvu veliku ulogu :p
*uslugu,bem li ga
Neka se samoubije, ali politiČki. Živ nam treba kao " primjerak".
Neće da štite RUŠITELJE BiH, baš su bezobrazni.
Nije čovjek ništa slagao...
ta ce on
Mrs u tri p.m!
Ko ima razloga da se boji, on se i misa boji, a ovo su sve samo suplje price nacionalistickih stranaka i smisljena politika sigurnosti koja se prezentira jadnom narodu.