Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno lupaju gluposti i jedan i drugi. Dodik entitet lagano vodi u finansijski kolaps a ovome protesti pod prozorom svake sedmice. Njihove izjave su vazda slicne evo vec godinama.
Misle da je ovo 1989 i Gazimestan ... a nije ...
Ubijedjen sam, historijski gledano, da srpska hegemonisticka politika sprema novu ili ozivljava staru ontologiju zla. Blizi se 50.godina prosjeka cinjenja zlocina u istocnim dijelovima Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srpska pravoslavna crkva izgubila je 1995. godine sudski spor u Parizu, nakon što je podnijela tužbu zbog tekstova u kojima je optužena za podržavanje etničkog čišćenja i zločina genocida u Bosni i Hercegovini. To je prvi i jedini slučaj u Europi, a vjerojatno i u svijetu, da je za jednu crkvenu instituciju službeno, u sudskom postupku praktično potvrđeno sudioništvo u najtežim djelima protiv čovječnosti i ljudskog dostojanstva.
A kada Muftija IzBiH rijec kaze, skoce svi kao nepelcovani
Ovo je poziv na rat. Iskreno nakon 92-95 god, nikom nebi pozelio to. Sada nekako prizeljkujem da se ovo rjesi. Ovako ne ide. Das I'm pare, posao, ne kakvu ruku, a ono kontra. Samo ponovo na linije moze ovo rjesiti. Zalosno ali tako je.
Vucic je pod kontrolom svetosavske sekte tkz SPC koja je ideoloski izvor chetnistva i glavni pobornik velike Srbije te u duhu svetog Save neizmjerno mrze muslimane
Koje zlo od ljudi
Tri smrada
Duvaj ga vučiću
Jucer je Vucic imao sastanak sa Stoltenbergom, sta su se dogovarali?
Samo jacati namjensku industriju jer jedino tako ih mozemo odbiti od nakane da prisvoje nesto sto nikada njihovo nije bilo niti ce.
Čuj kakve nam poruke šalje? Kakve li nam poruke šalju? To ko u onom Mrak filmu kad stoje Charlie Shean i sin mu u polju kukuruza i pitaju se kakvu li nam poruku šalju, a ono piše Atack here !
Sastanak šefova vampirskih organizacija u krilu jadnog i opljačkanog sveSrpskog Sveta.
Gledaj popa sine dragi, mozak svake operacije, a lafo garant za mir i vodic prema ljubavi, hahaha
vodi ga kući picousti, doće kraj i tebi i tvojim fašističkim sljedbenicima ...
Čim vidiš onu bradatu spodobu sve je jasno Zlo dolazi iz SPC
Moze sastanak pol,,,ih organa
Kada se sastanete, imamo jedan DRON za vas - Visokog predstavnika UN-a u Sarajevu.