Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošlost je zatvoreno poglavlje. Hoću da do 2027. imamo autoput Sarajevo-Tuzla. Ućeram više 1992-oj, Badinteru, Miteranu i ostalim gaborima prošlosti.
I ja da se prikljucim. Ako Travnik vec ima Fakultet, sto je naravno legitimni, Treba nam i Aerodrom. Travnik mali Pariz.
A gdje vi vidite nezavisnost,VP,strane sudije,RS itd gdje je tu nezavisnost?
Granica je tu. Nema hodati kako hoćeš.
BiH je danas nezavisna koliko i novorodjence. Strani elementi su dobro znali da je dovoljno uzburkati nacionalizam u Jugoslaviji i da ce se ta stvarno nezavisna drzava raspasti na vise vazalskih drzavica sto se i desilo. J..bo mat.r ja svima njima.
🍓 Ocijenite moju 18+ golu fotografiju 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗡­𝗨­𝟮­𝟭­.­𝗙­𝗨­𝗡 Хорватия klix.ba
Velika greška ove Komisiju što su granicu SFRJ na moru poistovjetili sa administrativnom granicom republike (SR), i samo na osnovu ove činjenice sve je oborivo i predmet dalje pravne ništavosti!!!
Kakav narod takva i karma svi se zakleli da ce braniti SFRJ pogazili zakletvu tako im se i vratilo. Hamas je referenca zakletve
Srbi generalno vole trabunjati kako je Bosna mogla i trebala ostati u krnjoj Jugoslaviji sa Srbijom i Crnom Gorom. Medjutim, presucuju dogovor u Karadjordjevu (mart 1991.), tako da je dobro sto nismo nasjeli na to. Neka nama nezavisne BiH kakva je takva je, a umjesto dnevnom opsesijom Dodikom valja raditi na eliminaciji korupcije u kantonima s bosnjackom vecinom.
Navlakuša ka "nezavisnoj" BiH! Danas smo zavisni i od BG, i od ZG.
Sve rečeno. Nacionalne manjine nemaju pravo na odcjepljenje. Šta se tu ima još da kaže, sve je već rečeno. Bice sto biti mora, Bosna Bošnjacima, od Save do mora.
Zamisli ti dokle je ovo ludilo zapadnjaka išlo da su u svojim odlukama Srbima nametnuli da moraju priznat komunističke granice i da unutar tih komunističkih država moraju bit nacionalne manjine 😂😂😂 I ja se cudim sto su Srbi digli ustanak u Hrvatskoj i Bosni. 🙉🙉🙉 da su bili ovoliko bezobrazni prema bilo kojem narodu isto bi rekao.
'Stoga, srpsko stanovništvo iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske treba da uživa sva prava koja su prema važećim međunarodnim konvencijama priznata manjinama.'
Ključna riječ - manjinama
a vi od toga dobiste "Stojka".
Bosna je bila nezavisna i prije. Poslije njegove tzv komisije samo je obnovila nezavisnost.
Imas protiv sebe JNA i cetnicke koljace, Karadzic ti prijeti da ces nestati, Slobodan i Milosevic dobili zeleno svjetlo da podjele bosnu a uniste bosnjake, i na to sve Alija kaze Bosna nece nestati niti Bosnjacki narod... Danas Kifla i dezerter predstavljaju Bosnjake, i neprijateljima u miru predaju jednu pojednu instituciju koju je krvlju sacuvao bosnjacki borac
Da je Nanić znao da će Bosnu danas izdati dezerter Forto ili nametnuti Nikdic, kao i elektricar Kifla , ko zna da li bi se borio kako se borio. Doduse izjavio je i posle rata je rat
Kad je JNA zarobila Aliju, Alija nije izdao kao invalidna struktura u miru, u Bakincima neki dan