Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulje 3.60KM, Dizel 2.61KM, Kafa 17KM/kg, u njemackoj ambasadi preko 300.000 zahtjeva za odlazak.
Polome Bosni i Hercegovini noge, jedni 92-e, drugi 93 i govore kako smo jadna i zaostala zemlja. Zalosno...
Tako je prijatelju samo pričaju šta ovaj šta onaj a više naroda gladno nego sito.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjački unitarizam, koji graniči sa šovinizmom, rezultirali su nikad boljim odnosima između srpskih i hrvatskih političara... pa na tragu naslova i njihov ljubavni zagrljaj je rezultat čaršijskih politika
Po svim definicijama srpska i hrvatska politika prema BiH i Bosnjacima je naci-fašistička. Dovoljno je vidjeti kakvi vas podrzavaju u EU parlamentu (samo desničarski ološ).
Ko je ovo crtao , od Milanovica pomislio sam da je Dzeko
Sve njih spaja samo jedna stvar, NOVAC
Ima li sta od progresivnih snaga? Ili samo izvjestavamo o domacim izdajnicima? Dajete im toliki prostor (na samo vi), da im njihovi vlastiti mediji i ne trebaju. Samo treba da pucaju izjave i organizuju kojekakva sijela ilegalnih institucija, a vi sve prenosite do u sitne detalje. Bravo.
Svaki dan mu treba čirati Presudu HZHB za UZP i prinranu verziju staviti pod jastuk (da utvrđuju gradivo)!
Kako su dosli. Nasli zajednicki interes da rasture BIH. Ali bilo je puno pametnijih od ovih Tudman,Milosevic,Karadzic,Boban,Susak,Bulatovic.I gdje su sada a bili su 10 puta jaci. I gdje su sada .
Pa lakše je shvatiti Milanovića nego SDA politiku. Logičan potez.
Hajd za doBika znamo,ali bubuljicavko naknadno procitao sporazum cvetkovic macek,pa promijenio plocu.mrsssss
Prije 12 godina je bilo prije 12 godina, Milanovic se promjenio vjerovatno zato sto se isto tako Sejdo Komsic promjenio. Logicno Combe !
Pa naravno vidjeli da ne mogu Srbima nista pa ajmo I mi na Bosnjake od njih se moze otimat..nema ko da ih brani..nemaju drzavu Maticu osim jedine Bosne I Hercegovine
Njih dvojica unzagrljaju su primjer lgbt populacije ;)
Ko bi reko da je Dodik obicni pijun daj molim te kliks govorite nam stvari koje znamo vec
Nikada na Zap. Balkanu nece svanuti, sve dok je ovakvih i slicnih parazita od politicara.
Kojom logikom trazis ustupke i promjenu izbornog zakona, ako si se sa djavolom udruzio, radis sve na stetu drzave, itd...Pri tome su ministarstvo finansija i pravde, kao i bankarski sektor bogom dati da su pod HDZom vjecno.
Ruski kapital i svilena omca ako ne ispunis obecane zadatke ...
Joa koga ste vi izabrali jadni narode , bas ste jadni ...fuj fuj fuj....:(