Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu je oni unistili, bosansku i hercegovacku opciju su gradjani sami izbrisali na popisu stanovnistva...stoga bosanci i hercegovci su sad statisticka greska, tako da moze postojat jedino probosnjacka, prohrvatska ili prosrpska opcija, ali ne i probosanska ili prohercrgovacka
@MinoDerlin Ne kaki covjek govori istinu
@MinoDerlin Drug jeste vi uzeli BOSNJACKU NACIJU ILI BOSANSKU? covjek ti lepo objasnio Bosanaca skoro vise nema a ostali Bosnjaci Srbi i Hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Dokle god probosanska bude sinonim za probosnjacka i ne treba da je bude. Hvala no ne hvala.
...a dokle god je prosrpska jednako pročetnička isto tako ne treba da je bude...
@novibosman345 Prosrpska politika je prosrpska politika, nista manje nista vise. Ne bih vam zamjerao da otvoreno vodite probosnjacku politiku no kada je licemjerno zavijate u probosansku politiku ka da smo mi ostali slijepi ili glupi to vec zamjeram.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
VISE LAZOVA I LOPOVA NA JEDNOM MJESTU NISAM VIDIO
E zbog ove slike nema Bosne i Hercegovine. Hoće li je ikad biti? Dok je slika ovakva, neće.
nekada na ovoj slici bi bio samo Alija i Nijaz,eventualno Tihic Zlatko, danas je to skup, a za 5 godina kineski parlament....toliko o pameti Bosnjaka
e jesu se poredali samo jos automat fali
The Expendables treci dio
Slika kao inspiracija Stephenu Kingu za sljedeći Sci-Fi horror
Hajd sad iskreno, koliko Srba i Hrvata se izjasnjava Bosancima u nacionalnom smislu? Idu mi na zivce ovi tzv. ljevicari sa frazama o multieticnosti i sl. Njihove ideje podrzava opet najvise Bosnjaka, a u Banjaluci i mjestima sa hrvatskom vecinom nema ih ni na mapi. Ubleha.
RS zovi od nepravedne raspodjele PDV-a. Ispravite nepravdu dobicete izbore. RS,=NDH.
Kako se brinu za svoje guzice. Puna godina dana do izbora, a oni našli sada da se okupljaju. Molim Klix sa sklone ove slike, previše zarče negativnom energijom.
od zla oca i gore matere,svi redom na slici. pocastiti ih jedino metkom u celo
Dragi Camile, jesu li te tvoje probosanske ideje u stvari probosnjacke? U pozivnom pismu strankama i u deklaraciji koju si napisao stajalo je zastita svih gradjana, svih povratnika i slicno. Niti jedne rijeci nije bilo o bosnjacima! Jesi li se konacno obojio i u stvari izlanuo sta si htio utaditi? Zvao si gradjanske stranke da brane interese bosnjaka? Zar nisi trebao braniti interese svih gradjana? Pa jel te vise stid zloupotrebljavati Srebrenicu?
Jedni te isti su razorili sve gdje su se pojavili osim sto su pozaposljavali i svoje peto koljeno i oni Vam rukovode svim i svacim a pogotovo njihovi debilni sinovi i kceri.Prema tome omladino ukljuci glas a ne virtualno putem like .
Nacionalne stranke ukljucujuci SDA su antibosanske zato sto u osnovi promoviraju politiku etno podjela koja je bila ideoloski temelj agresije na BiH i njene podjele.Dejton je nastao prije svega voljom i sukobom etno politickih elita i njime su prije svega zadovoljene Sr i Hr drzave kojima je u interesu uspostovljanje BiH na etno podjelama koje ce na kraju rezultirati stvarnom podjelom.
Ramicu, ne seri. Dosta je i tebe, seljacki uhljebe.
Ramicu, ne seri. Dosta je i tebe, seljacki uhljebe.