Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Starija Golf dvojka, omiljeno vozilo po RS-u, od RS-a i oni bi da prave državu. Propustili su jedinstvenu šansu Blitzkriegom '93. i zato što je neće više nikada moći ponoviti neka sjede smirom u svojoj jedinoj BiH.
tacno
Pravi greške pa se izvinjava... "Tako sam nekritički preuzeo spekulaciju iz medija da je osoba kod koje je pronađen taj primjerak /Željko Kuntoš/ radila za Aleksu Buhu i ovim putem mu se izvinjavam", rekao je Dodik. Predsjednik Srpske juče je izjavio da o pronađenom primjerku Dejtonskog sporazuma ima informacije samo iz medija, te da je Kuntoš u vrijeme potpisivanja Dejtonskog sporazuma bio vozač Alekse Buhe.
pokušao je Milošević i Karadžić sa JNA i nisu uspjeli. Dodik nije ni lijevo mudo Karadžića a Vučić je kukavičije jaje.
Sam BAJA iz svog BASTIONA je izjavio da pomno prati stanje i radnje zbivanja ovih koji se odcepljuju,
Ide Mile Lajkovackom prugom
Jaooo... bosnjoglavi potomci troglodita bosanskih prasuma i pecina u tranzu zbog ove vesti. Klasika.
Na jutjubu ima onih videa koji pokazuju historiju svijeta ili odredjenog dijela svijeta u par minuta, prekrajanje granica, nastanak i nestanak drzava i to. Ono sto sam ja prvo primjetio kada je u pitanju ova bliza historija je to da sve zemlje koje su nastale ujedinjenjem manjih cjelina danas prilicno prosperiraju, dok sve one koje su nastale razdruzivanjem danas su karina. Ne treba biti puno pismen da je nas robove lakse drzati pod kontrolom kad se usitnimo i neka, kad sami srljamo.
Proglasi ga više majmune, pa da se ukine više ta genocidna tvorevina.
Velika je zabluda da Dodik hoće da se "otcijepi". Neće, jer nema razloga. Oni koji sanjaju o otcjepljenju i pripajanju Hrvatskoj su zapadnohercegovačke poskoklije. Pogledajte malo tekstove na portalčiću što se "Poskok". Toliko zapjenjenosti i mržnje prema BiH i Bošnjacima, nisam vidio. Oni su čak amnestirali i zločine Srba prema Vukovaru i Dubrovniku. Oni veličaju Dodika i RS, a ni Mladić im nije mrzak.
Bosna i Hercegovina treba da uspostavi maksimalno dobre odnose sa Putinom i Rusijom, a naravno i da slijedi put europskih standarda. Omogućiti Rusima da investiraju u BiH i da unose kapital u konroliranom principu države...
Kao da je medo ikad ozbiljno razmišljao o otcjepljenju.
Ja gluposti. Kao da Dodik stvarno razmišlja o odcjepljenju. To je obična sugava retorika u prepucavaju sa Sarajevom. RS ne može geografski biti država, to je svakome jasno, pa i Dodiku.
RS je entitet koji ima malo vece ingerencije od kantona u federaciji, kojeg sa svijetskog politicko pravnog stanovista niko ne uvazava, a takvo negiranje drzave od strane politike ne samo Dodika i njegovih istomisljenika koji provode neprijateljsku politiku Srbije je do sad napravilo neprocijenjivu stetu svim gradjanima ove zemlje. To ce se zaustaviti ubrzo, ali stete koje su nastale a one gradjane koji su radi tih okolnosti iselili u druge zemlje. To je gubitak i krajnji rezultat.
potpisase hrvati plin sa entitetom ... ne impliciram nista s tim, samo ovo je balkan i prca ko koga stigne
Dodik palamudi i baca suplje krezubim glasacima drzeci ih na uzdi.
Nikad laktaški grmalj neće odustati od svog "projekta".