Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je odraz volje većine srpskog življa. Radi samo šta srpska genocidna sirotinja voli...
@Miniii, laktaski vepar zna sta pali njegovu sumsku sirotinju.
Mi Bosanci i Hercegovci imamo 2 dusmana u kuci,2 uz granicu i stotine u hladovini. 'pametnih'razjedinjenih Bosnjaka,stotine tumača i Reisa....love u mutnom,pametuju,blefiraju,mazu oci bratstvom i jedinstvom itd.Medunarodne zajednice kao da i nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoćete li prestati više pisati o Dodiku i pridavati tom liku pažnje? Ovako ga samo hranite da nastavi dalje provocirati.. Dodikdodikdodikdodikdodik dosta vas vise, potrovaste narod, a nista ne promijeniste sto vise pisete o njemu, samo nam je gore
Milorad Dodik je Bošnjak, pravoslavne vjeroispovjesti. Rođen na teritoriji Bosne i Hercegovine u selu Laktaši :)
ljudi ovo je dobra vijest, mislim sto je izisao SAMO dok je Kosovo, ipak je ostao dok su nasi izlazili, pa cak i pljeskao, to je vec napredak hehe
Sta jednom drzavljaninu BiH, a pogotovo predsjedavajucem ima smetati bilo sta osim sto se tice njegove domovine?! Kosovo je drzava i to treba postovati, ne treba voliti samo postovati negospodine Dodik! Koja ste vi nesportska licnost, da ne kazem drugacije!!!
nigdje komentara o nasim sportistima, ko je nosio zastavu, koliko sportista, u cemu ce se takmicit...umjesto da pricamo kako mladi imaju mogucnost predsaviti sebe i BiH u najboljem svjetlu, vi opet o politicarima. trujete nam svaku sferu zivota..
apsolutno nebitan ,nazadan i prolazan lik.bosna je sazvakala,svarila i posrala i gore od njega
Koga boli k. što je on negdje izašao. Sportisti države Kosovo ponosno prošetali i nastavit će svoju borbu na sportskim borilištima. Milorad je mogao i da zažmiri i zadrži zatvorene oči cijeli dan, to ništa ne mijenja i neće promijeniti da država Kosovo ima i svoju zastavu i svoje sportiste ! Vlahhaaahaahahhaa
Pa narode uvozite nam MIGRANTE s Kosova - kako bi nam se Dodik skinuo s vidika 😂😂😂😂😎
Zato što on rada kako mu se digne. Gospidin.
Čuo sam Milorade da ćeš se poklopiti ušima. A znaš ti zašto.
Iz ove posjete Bjelorusiji, mogli bi reći da je demokratski izabrani diktator posjetio posljednjeg diktatora u Evropi. Međutim postoje velike razlike. Lukašenkovi potezi su u interesu naroda Bjelorusije, dok se Mile vodi samo ličnim interesima.
Budala
Lik dosljedan kao u svemu
Da ga HASIMAGA pozove on bi sigurno otisao i jos ga u ruku polubio
Civsa none civsa teze motra pil pozdrav za Burlea
Može on prditi,ali Tachijeva besa je da nema Dodik republike na Kosovu .