Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj ove ujdurme je već postignut: više niko ne priča o Miletovom potpisu za MAP.
Mi se ništa ne pitamo, ni političari sa Balkana. Amerika, Rusija, Njemačka, Francuska i ostali nas trehaju kako žele.
Ode imovina u CG hahahaha,dere Mle sa tupim nozem.
Pa mogu otici jedino ova zemlja postane kompromisna za sve narode,normalno da je građanska,i ako ova zemlja bude imala sud kako za obicnog građanina i za predsjednika .Da konacno se moze zatvoriti svako I da nema ne dodirljivi.
Želimo povratak Ustava Republike Bosne i Hercegovine! Za Dejtonski ustav nas svakako niko ništa nije ni pitao! "Ako nisu doneseni zakoni na državnom nivou jasno stoji da će se primjenjivati zakoni Republike BiH."
Nikako ne smiji ici jer su to sudije Suda za ljudska prava i trebaju BIH ..iz razloga sto profashisticki koncepti UZP i V.srbije su jos zivi i necemo se dugo osloboditi toga ... borba ce biti duga i ne smiju probosanske snage svih nacionalnosti odustati ili pokleknuti pred fashistima..
Jedan prijedlog za ba-ju : zamisli da u Ustavnom sudu nema troice stranaca , i vi ostali ( konstitutivni ) , a ima vas 6 ( 2+2+2) dogovorite sve ono što smatraš da sada sa strancima ne možete...Drugim riječima-nadglasajte ih , ali u demokratiji , borbi za bolje živote građana , zakonima prema EU i sl. Takođe ,i u svim ostalim važnim institucijama nema stranaca , pa se vi razmašite ...I eto vaskolike sreće i blagostanja za sviju ... PS ; al, u ..... !
Treba da je jasno da Srbi nisu izgorili po glavi i prepuste Bakiru i SDA kontrolu nad RS. Tarapana nikome ne treba a Bakir je povukao macka za rep.
Ne postoji zemlja na svijetu u kojoj su ustavne sudije stranici. Ali ne postoji ni zemlja koja je po uređenju više kolonijalna od BiH. Zalagati se za daljni kolonijani status BiH ne može biti napredno. Bošnjaci slave što su Srbima sapleli noge a njima samima posle ovoga neće biti ništa bolje, naprotiv.
Državnim Zakonom o poljoprivredi regulirana i oblast poljoprivrednog zemljišta!
Srbi hoce opet da ratuju..tu su popovi novi vodja ugrozeni narod crkve otimaju im se vrtici livade skole i igralista za djecu..lukavi Latin ceka svoju priliku kao lesinar da i on zagrabi komad bosanskog mesa
treba iz rusije kojeg sudiju dovesti
Svi mi znamo da pajac Do-dick prosipa suplju pricu krezavim biracima sa 201km penzije (povecane penzije) Nije glup on, nego ovce u toru koje i dalje vjeruju u njegove lazi! Poranite ujutro kroz sumsku republjik pa da vidite kako im nogice vire iz kontejnerea dok Do-dick sinu daje milione iz budzeta! Bravo sirotinjo bravo 👍👍👍👍
Po ovom pavijanu Tegeltiji bi značilo kad ode neki vojnik iz BiH u NATO misiju u neko krizno područje da će raditi kako kaže BiH politika a ne NATO komada i vojnički poziv.
Mene zanima kako je taj covjek dosao do diplome kad djeluje za laika i nekom ko nije studirao pravo?
nek su propali planovi za veliku Srbiju i veliku hrvatsku.nek se okrenu BiH i smire već jedanput.