Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošaljite Nikšića odmah u penziju, ne gubite sata!...i spasite SDP. Čovjek nije dorastao da vodi mjesnu zajednicu.Sike osovine Dodik, Čović i Sattler se igraju sa njim ko sa pudlicom.
Navodno siu otpustili i kafe kuharicu iz SDP-a.. da pokazu da se ne moze zezati niko s SDP-om
Pa odnesi svoje glasove u OHR i pitaj šta oni mogu uraditi da ti daju preferencijalne glasove kad ti narod nije dao.To je isto kad djetetu nedaju da se igra sa loptom a on trči odmah mami i plače.
Skloniti Nikšića i postaviti Čengića na čelo SDP-a!
Uvlehasi racunaju na glupodt naroda sto narod u sustini i jeste
Ako trazis da ti stranci prave vlast ignorises volju naroda. Zato je Dodik jak k'o zemlja. Ubijedi mase da se glasad za njeg, okrene par volova, zaprijeti sa par otkaza. Ne treba tako, naravno, ali ima podrsku. Ko god je trazio da mu stranci prave vlast, nije se proslavio.
Da ovaj čovjek ima obraza, karaktera i stava, kao što bi trebao da ima, sam bi napustio i politiku i SDP. Iskoristili ga Čović, Dodik, Konaković, Forto, i sve ove ostale manje stranke. To je za jednog "lidera", dal stranke, dal ljevičara, NEDOPUSTIVO!
Čengić jest svjetl. godinama pametniji od Nikšića - ali nema šanse, baš zbog deficita pameti NN upravo ovakav treba srpskom 3 M (koji suštinski upravljaju SDP-om) a treba i tzv. MZ-i, jer je idealan za manipulisanje. Lagumdžiju su, isti ovi, zbog korupcije skinuli sa čela SDP preko noći, Nikšić jednako korumpiran ima sve šanse da dobrano ostari na čelu SDP-a. Šta ima ljepše za 3M i MZ od upravljanja gomilom bošnj. glasova protiv Bošnjaka.
Dobro je ona novinarka Senka kao gost juce na N1 rekla da je Niksic juce izgledao kad je dosao na sahranu a ne na pres konferenciju.
NES okupio otpatke, koji ucjenama sa malo glasova dodju do trgovine uticajem. najbolji primjer Zenica, svi znaju da jedna porodica sve drzi u saci
Ni sjeli na vlast vec problemi. I onda ocekivati promjene na bolje. SDA(teoretsko/prakticno ako bi bilo moguce) da se ocisti od makar pola kabadahija i kriminalaca bili za pozeljeti u odnosu na ove. Od izbora pa na ovoma svo vrijeme pljuvanje po opoziciji(koja im ne moze vise nastetiti) i jagma za fotelje. Niko ni rijeci o nekom programu za kvazi boljitak naroda. SDA je barem bacala prasinu ovi ni to. Toliko zasljepnjeni pozicijama.
Niksic je duduk koji se uvijek krio iza Lagumdzije i uzivao u benefitima. On želi, ali ne moze biti lider. Slicno je i sa Komsicem, ali je shvatio, nasao Bakira i spojio ugodno sa korisnim.
Nikšić se po mo zna koji put pokazao i sada praktično demonstriralo da je loš političar, nespremne, nedovoljno kompetentan da vidi i vodi komplikovane političke pregovore i razgovore. On nije za premijera F nikako sposoban i to se mora izbjeći. Mene čudi kako uopšte on kotirao ovako u SDPu. U nema pojma!
Ne kaze se djaba: nek prenoci
Šta nas programere libo racku hahaha aahaha ne kontam pa hebo vas politika više..
SDA stranka je stranka minber seljačića, ološčića poput onog Zahiragića, beskrupuloznih lopovčina poput Asima.......Aliiiii, ne d'o vam bog da vam ovi ostaci i nasljednici bolesnog komunističkog sistema, usput izopačenog, puste korjenje u ovoj Dejton nakaradi. To bi vam bio kraj.
Ma nema Nikšić petlju da kaže da ga je Konaković "izlevatio". Pa sad traže žrtveno jagnje.
Navodno siu otpustili i kafe kuharicu iz SDP-a.. da pokazu da se ne moze zezati niko s SDP-om
svo je to jad, da jadniji nemogu biti.. svaki politicar,bez razlike kojoj stranci pripada.