Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi vam neko u okviru Jugoslavoje davao ovaj onaj status, bilo je najpre potrebno stvoriti tu Jugoslaviju u prvom svetskom ratu - a to je bio uzasno tezak posuhvat koji je Srbiju kostao stradanja cetvrtine stanovnistva. ZAVNOBIH je rezultat ustanka u WW2 koji su opet sproveli vecinom Srbi. Vi ste pili "kahve" i molili se dok su Srbi oslobadjali. Danas ste posebna drzava jer zapad podrzava sitne banana drzavice ovde.
Bosna je postojala i prije Tita. Jugoslavija je unazadila Bosnu...crkni u svojoj jazbini ali Bosne će biti stotine godina poslije, kad ti i slični tebi otegnete papke.
@digi.tal Prema srpskim autorima, Vladimiru Žerjaviću i Bogoljubu Kočoviću, u odnosu na prijeratni broj stanovnika, nakon jevreja, najveći broj žrtava u WWII su imali muslimani. Izvoli : https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Demografski_gubici_Jugoslavije_u_drugom_svjetskom_ratu Da bi srbi isplivali na površinu, morali su frizirati podatke.... Takva vam je sva istorija - frizirana
Dan drzavnosti u pojasu Gaze
Ti si bas neki nesretan lik. Ili si mazohista cim posjecujes portal ix drzave koju ne volis, nosis njenu licnu kartu, kupujes hljeb bosanskom konvertibilnom markom, ...
Kakvi smo mi strucnjci drzavu koja je staru drzavnost 7-8 vijekova svodimo na neku idiotsku komunisticku pricu staru 75 godina. Drzavni praznik trba vezati za Kulin Bana ili Kotromanice. Htjeli svim srcem da izadju iz KPJ i Jugoslavije sad slave dan drzavnosti praznik koji im je izmislila Jugoslavija na celu sa copavim Brozom.
Kažete nema više socijalizma, a uzeli ste datum iz tadašnje istorije za sadašnji praznik? BiH je tad proglašena jednom od FEDERALNIH JEDINICa tadašnje džave, a ne samostalnom državom? Šta nij u redu s vašim mozgovima?
Glavni grad Socijalističke Jugoslavije je trebalo biti Sarajevo - kao glavni grad republike u kojoj je stvorena FNRJ / SFRJ. Fašistička Srbija i fašistička Hrvatska su trebale biti kažnjene. Sastav federacije je trebao izgledati ovako: SR Slovenija, SR Istra, SR Bosna (sa Dalmacijom, Dubrovnikom i Sandžakom), SR Vojvodina, SR Kosovo i Autonomne pokrajine Srbija i Hrvatska pod upravom Federacije.
Fašističke tvorevine Srbija i Hrvatska su izgubile rat i sramota komunista je što su im dozvolili postojanje. Prema važećem zakonu je trebalo osuditi i strijeljati SVE fašiste, makar moralo smaknuti još 2 miliona fašista kao što je to i Staljin uradio.
Ovo je lekcija za sve buduće reakcionare i revolucionare, da kada budu novu pravednu državu na ovim prostorima da se posao MORA DO KRAJA završiti. Nema tu milosti, sažaljevanja i opraštanja.
a temelja
Promijenili su nazive SVIH sarajevskih ulica koje su nosile nazive po antifasistima i nazvali ih po islamofasistima i okupatorima...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Ne može se praviti pita od govana. Probao Tito ali imi mu imala kratak rok
Tito je izgradio BiH
Naslov bi treba biti nesto tipa..."Kako su komunjare prebrzo skuhale zabu"...diletanti posvuda HAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Pojavit će se opet sila, ravna onoj od prije 75 godina koja će fašizmima Zagreba i Beograda stati nogom za vrat. Mi smo platili skupili cijenu za našu nezavisnost, za to da BiH postoji kao međunarodno priznata država. Nije cijena za Nju nije skupa za nas koji je volimo. Sretan Dan državnosti Domovino.
Ma boli me .....za religiju u prvom planu, to furaj u saudiiji gdje su merhametli a ne nameci meni, ja zelim gradansku i socijalno uredzenu zemlju i da imam prava upravo ona koja sam imao kod Tita soviniste i fasiste kako kazes.
😂😂😂😂😂 Dan Drzavnosti😂😂😂😂😂 ma koga 😂😂😂😂. Prodajem krvavicu i cvarke. Javi se. Imam i rakije brlje za ono nek se ima 😂😂😂🥓🥓🥓🍖🍖🍖🍣🍣🍣🍣🍣🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
@LuciferTiSeObraca gade fašistički!
Bisna i Hercegoovina je istorijska činjenica,,a tzv. RS je samo simbol nagrade etničkom čišćenju i zločinima nad nedužnim ljudima,sramotna epizoda ljudkog postojanja
Bosna i Hercegovina 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⛪🕌🕍 Sretan vam dan državnosti.
Kad razum zasuti, kamenje pjeva! Necemo dopustiti da kamenje pjeva...B&H sretan ti dan drzavnosti! Kad je kamenje 25.11 djelio republike i kad su bosnu htijeli podjelit u pokraine, tada je "bravar" najveci sin, lupio sakom u sto i rekao BOSNA&HERCEGOVINA JE REPUBLIKA i kamenje usti! Hvala TITO!