|

Kako se društvene promjene održavaju na porodicu

Kako se društvene promjene održavaju na porodicu
0
S
Sarajevo-x.com
25.11.2010. u 09:45
0
komentara
0

dijeljenja
U ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" govori se o društvenim promjenama koje se direktno odražavaju na porodicu. Saznajte kakvo je porodično vaspitanje danas, te koliko je neophodno njegovati univerzalne vrijednosti kao što su ljubav, tolerancija i poštovanje.


Prvu sliku o svijetu dijete stvara u svojoj porodici. Ukoliko u porodici vladaju toplina i nježnost, bit će potrebno uložiti mnogo manje truda u odgoj djeteta. Uz savjet stručnjaka, izvucite pouku i iz ovog izdanja emisije "Odličan, 5+" i naučite biti dobri roditelji, te na taj način pomozite svom dijetetu u procesu odrastanja.

Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.