{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako se društvene promjene održavaju na porodicu

S
25.11.2010. u 09:45
0
0
Kako se društvene promjene održavaju na porodicu
0
U ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" govori se o društvenim promjenama koje se direktno odražavaju na porodicu. Saznajte kakvo je porodično vaspitanje danas, te koliko je neophodno njegovati univerzalne vrijednosti kao što su ljubav, tolerancija i poštovanje.


Prvu sliku o svijetu dijete stvara u svojoj porodici. Ukoliko u porodici vladaju toplina i nježnost, bit će potrebno uložiti mnogo manje truda u odgoj djeteta. Uz savjet stručnjaka, izvucite pouku i iz ovog izdanja emisije "Odličan, 5+" i naučite biti dobri roditelji, te na taj način pomozite svom dijetetu u procesu odrastanja.

Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail 5plus@markin.ba ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: