{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Roditelji, razumijete li ko je vaše dijete?

S
24.12.2010. u 10:43
0
3
Roditelji, razumijete li ko je vaše dijete?
0
Dijete se rađa sa tačno određenim ličnim stilom i načinom pristupanja svijetu. Jedan od najvažnijih zadataka roditelja jeste da razumiju ko je njihovo dijete. Što bolje shvatite šta sve čini ponašanje vašeg djeteta, više možete razviti njegove posebne talente. Jedan od načina da naučite šta vaše dijete čini posebnim jeste da razumijete njegov lični stil ili temperament. O svemu više govorimo u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+".


Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: