Silajdžić-Rostom
0
Kako pomoći stanovništvu Gaze
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bolan pomozite sebi. Kako stvari stoje vise bi trebao narod palestine pomagati vama.
Ko je na ovoj slici Haris Silajdzic?
Gadno Izrael gazi Gazu. Najbolje ce biti da Haris organizuje svoju musl. bracu iz bosne pa skupa s njima ode u Gazu u borbu. To je prava pomoc!
Samo RADI bh pasosa - DJECA - SPORTISTI bh olimpijci ,,teroristi\'\' - ko ih je naGazio? Ko je kriv ? Iako je nama potrebna pomoc, iako smo zemlja koju isti ljudi Gaze 20 godina - ipak cemo SVI BEZ Harisovih prijedloga i dogovora oko pomoci ne samo djeci Gaze - nego svih kojima je pomoc potrebna i izvan okvira nasih ogranicenih mogucnosti - radi mentalno ogranicenih ogranicenih tzv. politicara.
Pa ako ovaj jad bude planiro nekom pomoc, onda jadni su ti kome on pomogne, a vjerovatno ce od invalida ili penzionera izvuc kakvi para da ispadne humanitaran. Zamislite kad je \"svojoj\" drzavi onako pomogo, kako li ce tek drugoj ! I naravno nagradit sebe za svoju kreativnost. Bogalj mrtvi. \"HARIS SAVE GAZA & PALESTINA !!!\"
A sta ima to lose ako i BiH ponudi svoju pomoc, koliku toliku? Naravno da BiH ne moze rijesiti problem Gaze al moze se istaknuti da smo za pomoc Gazi.
ma mislio sam i ja da nesto kazem, ali ovi prije mene sve rekose, tako da mi nista ne osta\' za reci, osim ne dao Bog nikome da mu pjesnik sa Bosfora pomaze!
\"ne pomagaj\"...sam htio reci...sjeba se koliko me zbunila ova vijest
ti pomagaj im ti Hare matere ti....odose u nestanak ko i mi
Bolje da im Izrael nuklearnom pomogne nego Haris Sijadavcic svojom humanošcu i pameču. Pazi Govnhare, nemoj slučajno da iz tvog džepa šta izleti ! Hadalju rahmetli bio daBogda.
Slinavdzicu, najbolje ces pomoci i njima i nama ako odes i dignes se u vadzuh na sred Gaze :)
Jadna Gaza ako joj Haris bude pomagao.Vidimo kako je pomogao BiH da ode u vrazju mater.
dat im azil - jedino im tako moze bih pomoci al to stanovnistvo nece