Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je ovo napravio. Vidio da mu niko nista ne smije i radi sta hoce, svako bi. Mi cemo psovat preko klixa a cojk sebi drzavu pravi. Najveci debili smo mi BOSNJE!!
Mile KREDIT i TRANZICIJA! Da bi danas bilo bolje MILE KREDIT je poturao svoja PLECA, gazio hladne rijeke, jeo koru s' drveca!
Bravo 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nema niko muda od bosnjackih politicara da odgovori ovom vepru zato se ovo i desava
Je li do muda?
Hoćemo imena tužilaca koji su formirali predmet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ko to treba da reagira po autoru clanka? zapad? levatu..jedino bih kao drzava...a drzave nema, eto cisti dokaz
Ne palite se više ljudi, kad je neko ko je kokuz mogao postavljati uslove. Kako će država RS plaćati kredite, policiju , zdravstvo? Jabukama?
Obezvrijedili ste drzavu davno. Niko vie za njom ovakvomnema interesa, pa na zalost ni Bosnjaci. Hoce li se RS odcjepljivati ili ne, mene apsolutno vise i ne zanima. Bosna ovakva ili upola manja je jednako bezvezna i jadna drzava. Sutra da udare granicu, ja sam zasnji koji bih isao u rat, a mislim da je vecina takva. Iskreno, zadnji koji bi isli u rat su ovi sto su najvece galamdzije. Ovaj put Bake, ti ces morati na liniji ili neko tvoj.
Tako nam i treba kada smo glupi
Kao i 92, nadamo se da će neko sa strane da nam rijesi problem a oni nam ruke vezase. Sad kao i tad moramo sami rijesavati ovaj problem. Naivna trojka je dala svu vlast zlotvorima u ruke.
Sve će ovo jednog dana biti davno. Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Niko ipak sa sobom u svijet ili pod zemlju nije odnio ni mrvu ove zemlje. Nekada kažu ovde bili Iliri, pa ih zamijenili navodno Slaveni. Sutra će tako možda u ovoj zemlji većina biti neki Azijci. I opet će ih drugi zvati Bosanci, a bogami i Hercegovci, bili oni s tim sretni ili nesretni.
To je to. Ovo je pocetak kraja drzave BiH. Sutili smo i gledali, sada gubimo sve ono za sta su poginuli onoliki ljudi. Jadni smo kao narod. Sutra da nam kazu nazigute se, svi bi se nazige suteci s onom nasom izrekom: predever'o je Mujo i gore.... pa do kada ce mujo na gore, kad ce Mujo reci dosta, jbm vam sve... Nikad, jer je jadan i bez karaktera. Zasluzujemo ovo i jos 3 genocida.
drzava nastala na Dejtonu se raspada....treba pravno poskocit i vratit Republiku Bosnu i Hercegovinu
U svakoj normalnoj drzavi on bih vec bio uhapsen !!! Samo u BiH moze ovo raditi jer ima neciju zastitu , a i Bosna nije suverena drzava !!!
Što u biti ukratko znači da se RS odcijepio. Da su Bošnjaci prekršili samo riječ Deytonskog ovdje bi pokolj bio.
Neka neka,neka vide sada svi sta je SDA stranka bila u Bosni i Hercegovini. Eto vam Niksic,Konakovic i Forto... Glupe Bosnje moje
kako je zakonom moguce ukinuti ustav ili nadleznost ustavnog suda na teritoriji koja podpada pod isti ustavni poredak? pa nikako, jedino izmjenom samog ustava. tako da to sto je nsrs uradio je pravno nistavno i iz toga ne prizilaze pravne poslijedice. dakle, plasticno, jedna velika sarena laza za neuke prole.
sve akcije ovdasnjih politicara se svode na populisticki pristup, jer druga znanja i vjestine nemaju. na kraju, dodo je cist, nsrs je izglasao zakon. nije on glup kako se cini, ima pijune koji ce to zavrsiti.
Pa važio je samo na papiru, nisu ga nikad fermali, sad i oficijalno
Slika govori sve , .....narodeeee...u rs.uuu...! Jel vama ko ovom medvjedu zapaloooo..?
Ronhil je probao ovo mnogo puta ali mu nije prolazilo jer je bio sprijecen od OHR-a i americke ambasade. Sada koristi situaciju kad vidi da sa Schmidtom i Murphyjem moze kako hoce, a mozda i radi po njihovoj direktivi. Bosnjacki politicari tu ne mogu puno uraditi zbog ovakvog ustroja zemlje, mogu samo dignut glas ali ni to puno ne pomaze jer svi dobro znaju o cemu se ovdje radi ali opet pustaju Ronhila da radi sta hoce i rusi drzavu kako hoce. I sta drugo pomisliti nego da su i stranci za to.