Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavio ga u ćega i poslije navukao advokaticu.
Koliko mi je poznato Vaskovic je rekao da je Vidovicka nasjela naivko i rekla vidi sta mi uradi skontajuci da je navukao na tanak led. Do sada su se sve njegove teze i info ispostavile tacnima.
stavio ga sebi u shupcic uhljebljeni...pa kad mu je zavibriro moro ga izvadit i dat ovoj k....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako uvjek po patriotama i velikim vjernicima (osmica) 😂😂😂😂😂😂 čekamo osmicu na Hayatu za ramazanski program
Nigdje bez telefona!!!
Uspio je to kukavički, očito skrivajući nešto i želeći uskratiti organe gonjenja za isto. Novo djelo, zavaljivanje advokatice, neopisano amaterstvo, ali i pritvorski razlog zabetoniran do kraja života.
Vjerojatno nije imao isti tretman kao da se radi o trgovcu drogom ili masovnom ivici (takvi se skidaju do gaća). Za ovog se moguće pretpostavljalo da nema u gaćama ništa, jer ipak nije stoka s ulice. Ali eto, treba svu stoku skidati do gaća.
Sta propitujete bez veze, imao mob u tasni a za to treba sudski nalog koji je dobijen u Sipi i kad je skonto da ce popusiti isti daje ovoj glupaci u gluhoj sobi a sve nadziru kamere i mos misliti glupace na ulazu na skeneru joj ga otkrivaju. Ma ovo je cist predmet do bola .....
klix citam kad imam probleme sa stolicom i procepi bolje nego tanka kafa probajte
Zato što ga nisu ni pretresali, nit je prošao kroz detektor, eto kako. Malo zamaži oči narodu i to je to.
Kako je Klix uspio nasjesti na ovako glupa pitanja?Pravo pitsnje je: Kako je nepotrebnom smjenom Debevca Marfi još jednom zaigrao u Dodikovom kolu?
SIPA ista kao I oni kriminalna organizacija.
Nije imao kredibilitet nego privilegiju da ulazi bez pretresa. A priveden.
Mi samo mislimo da je sipa ozbiljna institucija al uzas je kao i vecina ostalih
Kako je Klix uspio nasjesti na ovako glupa pitanja?Pravo pitsnje je: Kako je nepotrebnom smjenom Debevca Marfi još jednom zaigrao u Dodikovom kolu?
ma ostao mu slučajno u zadnjem džepu
Isti sud dozvolio petorici srba da se brane sa slobode. Nakon presude nijedan nije nadjen na adresi, iako su dva dana ranije bili tu. Neko im dojavio da bjeze. Sestorica srba iz Zvornika pusteni da se brane sa slobode. Kazu, oduzeli im pasose i licne karte. A iz centra Zvornika prosetas preko mosta do Srbije. Ali vazno je da FGR populacija svhrsava na vijesti od Osmici j Debevcu, hebo ratni zlocin, ionako se desio negdje tamo daleko od Bentbase i Ilidze...
Velika je ovo podvala. Debevca uhapsili nekoliko sati prije nego je advokatica dosla. Znaci sve Debevcu oduzeli i onda dodjelili mu advokaticu Vidovic i spremili joj posvalu, jer smeta im najbolja advokatica BIH koja om otkriva lazi I podvale... Tako to radi mafija
hahahahah e cuj najbolja....mislis sdoooo rezimska
Crni dani za Bosnjake, dodjosmo u goroj situaciji nego prije rata. Sada srbi i hrvati ovladase i tuzilastvom, i sudom, i SIPA-om, i sigurnosnim sektorom i granicnom policijom, i finansijama, i medijima... Bog da nam je na pomoci dragi Bosnjaci. Skinimo trojkase dok nam nije kasno, veleizdajnike i sejtane koji rade za Beograd i Zagreb.