Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izetbegovice treba progoniti ..oduzeti im sve steceno od turskog zlata iz rata pa na ovamo do talova sa shidijem i svega sto su stekli na grbaci ovog naroda ..bakira treba smjestit na robiju bar jedno 20 godina ako ne i 40 za organizovani kriminal ..dok god se to ne uradi nemamo mi sta pricati dodiku covicu i bilo kome ..bakir mora na robiju sda na groblje tek tad ova zemlja ima sanse
A svaka druga “Ako Bog da”, “Insalah”, “Hairli”...koji je to sklop u glavi lopovskoj.
"Kako je Sabina Ćudić izgubila utrku za gradonačelnika Sarajeva? " // nije mene upoznala :D
I'm gonna make him an offer he can't refuse.
Zbog onih koji u svakoj prilici džumu i hodže spominju u negativnom kontekstu i sa ushicenjem se bore za prava LGTB, dok ih ne zanimaju prava povratnika u RS i koji žele kompromis sa ratnim zlocincima na racun istine ne treba glasati za ovakve ko sto je Ćudićka.
Opet mislim da Skaka radi izvrstan posao, kapa dole majstore
Baš mi te žao...komunjarice mala...
Ma jesi mi ti, kokoško, za gradonačelnicu glavnog grada. Pravo iz Beograda, sa Terazija i Kalemegdana za gradonačelnicu Sarajeva. Neće moći, kosovci, petokolonaši. Pročitani ste k'o bukvar na ćerilici.
Ako je uticao na to da ova ne bude gradonacelnica, Asim ima moju punu podrusku. Ovi našisti su gori od svih zajedno!
@DreD Ako dajes punu podrsku kriminalu i krsenju zakona, kako ocekujes da taj isti zakon radi sutra u tvoju korist ? Ili si i ti isto kao i ovi akteri pa smatras da je tvoje misljenje iznad zakona ?
E još si nam ti samo trebala sa onim svojim čupom
neka nisi izabrana za gradonacelnika nisi rodjena u sarajevu a inace ko bi otkrio aferu u pazaricu
Hajmo malo o tome kako se Sabina uhljebila, a ne radi nista
Koja si ti sad, šta ti sad hoćeš, hoćeš hljeba preko pogače...svi hoće fotelje , da je Bosna Amerika malo bi im bilo fotelja... samo daj ...daj ... misli li iko raditi u ovoj zemlji ono za šta se školovao ili nema pojma u svojoj struci pa ga babo talakne u politiku ..pih
Vidis ti Taktike!? Hajmo,Sta se Ceka,gdje su Ostavke!? Gdje je Intervju sa Asimom!? Gdje je sa Semsom!!? Nego oni opet Kontaju,Ah sad ce se Ove Budale o Sebi zabavit,te Migranti te Corona Virus i nas ce Idioti Zaboraviti!
Clanovi SDA uvjek imaju vise srece na izborima. NAROD ZNA
Mamu im lopovsku, ničija nije do zore....
Sva sreca pa si izgubila poziciju gradonacelnice inace bi nam pe.derske parade bile na sedmicnom nivou