Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A SNSD svaki put dovodi "birače" iz Srbije i preko noći im daje lične karte BiH. CIPS pod hitno treba izmjestiti iz Banjaluke.
Dijasporo, ako cete birati SDA, vratite se u Bosnu da vi osjetite posljedice
Ne kontam, pa kakir i sda su ih i otjerali iz bejhe.
Zbog njega raja napusta bih i sad ide obilazi 😂😂da se glasa za njega 😂😂😂pa to moze samo moze mamlaz da uradi nista vise
Mamicu lazljivu im, kod njih je pola glasaca ili iz srbije ili izbjeglice iz hrvatske koje su naselili po bosnjackoj zemlji i nesto pricaju
doDick je upravu za ovo da dolaze s autima koji su pod velikim kreditima i spucaju malo para sto su zaradili.... ali svako ima pravo da radi sta zeli.... pa i da crnci da bi se malo eto ko pokazao mocnije u ovoj nasoj napacenoj BiH.... !!
Odredjivat ce sudbinu ljudi,ljudi iz dijaspore koji veze nemaju sa ovom drzavom,niti rade ovdje niti porez placaju,opet ce biti isti akteri na vlasti,vrijeme za dizanje sidra odavde,nepada mi napamet gledat izmetbegovica vise,kako se sepuri sa nasim parama.
Izborni zakon po mjeri HDZa i SNSDa: Moze li ikako da Bosnjaci ne glasaju?
Molimo dijasporu da ne glasa za ove političare koji su 30 godina na vlasti ako nisu ništa dobro uradili za 30 godina neće sigurno ni za naredne 4, nemojte nam birati lopove koji nas pljačkaju i koji su vas raselili iz vaših domova a na putu su da rasele i ovo malo naroda što je ostalo, ne birajte nam đavla
Rastjerali i jedni i drugi ljude, sad im otisli po glasove. Njihov bezobrazluk nema granica.
Bake je Dzeko za sve bosnjacke politicare!
Bake skontao da nece imati dovoljnu podrsku u BiH,pa otisao dijasporu da prevesla na patriotizam da uzme glasove
Kako ovi iz Klixa nespominju svoga vođu Čovića koji je još prošle godine obišao sve katolike i katoličke crkve u svijetu sve do Novog Zelanda i skupljao glasove obećavajući da će stvoriti 100% svoj entitet a onda zna se. Kraj govora.
Nas tri brata opet ratujemo ( Mile, Bakir, Dragan) ne plač majko ako pobijedimo na izborima i
Bakir sve pokušava i uništava BiH. Dogovori se trezoru. Ovako će Bošnjaci izvući kraći kraj. Čim dođe ferije u EU oni zatvore granice. I maltetiraju te do kuće. A onda moraš preko Srbije nazad u minhen
Nije bio ofsajd!