Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po djikanima glavni ucesnici festa bi trebali biti vojvoda Slavko Aleksic i Brne Gavrilovic uz moderaciju vojvode Seselja
@Botdetektor jaro sta se raspravljas sa pacijentom uopste, vidis da je bolestan lik. samo mu reci u redu je i cao, ne treba niko nikoga da prevaspitava ovdje, mi znamo sta je bilo, oni znaju ono sto ptpc kaze i to je to. na druge se nacine treba boriti protiv tog sistema a je prevaspitavanjem do kojeg nece nikad doci.
gdje su bile slike i orginal filmovi 70 godina??treba i slike, filmove, novine, izvještaje iz balkanskih ratova ali sve relevantne od Dimitrija Tucovića i Koste Novakovića te međunarodnih komisija o balkanskim ratovima, eto opet samo Srbe citirati i još ponekog!😂😂
Vuciceva i Dodikova komisija za odbranu ustavnog poretka je zaduzena za propagandu i iskrivljivanje naucnih cinjenica i informacija koje nisu u skladu sa srpsko crkvenim planom o ujedinjenje etnicki cistih teritorija. Ovo je njihov uradak koji tjera narode s ovih prostora.
Niksic i SDP zale ove srbe iz PDP i SDS sto njima SDA nije "dala" glas o cemu Niksic kao papagaj prica da je SDA dala SNSD u cetvrti mandat u domu naroda. Kao da je neka razlika izmedju 3 i 4. Ti isti koje Niksic zali i pati vec pet puta skidaju nacionalni program Map sa dnevnog reda, ti isti PDP i SDS.
@Mamre Razlika je u tome što je SDA u koaliciji sa SDAom i PDPom. Pljujete na sva usta SNSD a instalirate njihove članove na funkcije. Sjedi jadni mali SDA botu, nek ti neko pametniji piše komentare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li 80.000 ili 800.000 ubijenih?? Srbi odlucite se vise
divljacima sa karpata ne odgovara istina imaju oni svoju mitomaniju
evropska prestolica kulture... e moj forto... konjino
Ne kontam o kakvoj istoriji sad se piše. Pa tek se sada neka nova iznosi, za razliku od one koju smo mi nekada učili. Tako da sve tri strane, tišina. Bili ste poraženi jednom, i opet ćete. SF SN
Poruka za mnoge koji komentarisu, procitajte text pa tek onda pisite komentare. Ovo nije struka izjavila. Dv ocito politika struku izradila ili je uvukla u “šejtansko kolo”. Niko vise ne podriva BiH nego sto je to cinila, a na zalost
@stokholm Još to čini SANU made in Belgrade 😳
Srpski istoričari! Istoričari! Aaa ha ha ha ha!
Druga strana istorije.
Pa i nije steta sto nisu bili. Sami su o sebi vise rekli
Pa šta se očekivalo od kvazi istoričara iz RS? Da priznaju sva zlodjela koja su počinili miloševci, šešeljevci, a tek arkanovci! Znaju da ih za slijedećih 5000 godina neće zaboraviti istorija - isto kao i susjede im! Ostaće zaubijek međunatodno presuđeni za fašizam, UZP, teroriza, silovanja, genocid i pokušđaj otimanja dijelova suverene i međunarodno priznate REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINA. No, Bosne ima već 1000 godina i biće je najmanje još toliko!
Stoka ostaje stoka
Čika Raif ima više godina od broja komentara (108)
Samo je jedno sigurno,a to je da trenutna srpska istorija koju prezentiraju velikosrpska stoka sa zna se kojim ciljem je lažna istorija.Možete vi velikosrpske hulje prditi koliko hoćete,Evropa ,a i svjet su svjesni vaših laži.Molim obratiti pažnju na izlaganje u američkom kongresu republikanskog kongresmena gdje je Srbe nazvao smrdljivim i groznim narodom,i kako srpske zločince privesti pravdi.
zna se ko su bili jasenovački koljači a zna se i broj ...nažalost,cvjećke se nešto kofrče.....
Dane pričati i pisati genocidašu,0n je takav kakav je i ostati će takav do smrti.Niti sa kime se genetika nije poigrala kao sa genocidašima.Fuj,fuj stoko da izvine stoka što je vrijeđam.
Da su pametni, a nisu, Srbi bi se ponosili s Latinkom Perović i Dubavkom Stojanović.