Vuciceva i Dodikova komisija za odbranu ustavnog poretka je zaduzena za propagandu i iskrivljivanje naucnih cinjenica i informacija koje nisu u skladu sa srpsko crkvenim planom o ujedinjenje etnicki cistih teritorija. Ovo je njihov uradak koji tjera narode s ovih prostora.
Niksic i SDP zale ove srbe iz PDP i SDS sto njima SDA nije "dala" glas o cemu Niksic kao papagaj prica da je SDA dala SNSD u cetvrti mandat u domu naroda. Kao da je neka razlika izmedju 3 i 4. Ti isti koje Niksic zali i pati vec pet puta skidaju nacionalni program Map sa dnevnog reda, ti isti PDP i SDS.
@Despot75 Dobrica Čosić, 1961, Deobe, "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
Prikaži sve komentare (151)