Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo jednostvno objasnjenje. HDZ smatra da ce glasovi za predsjednistvo razvodniti na Becirovica,Komsica i Bakira,te da ce Kristo lako biti izabrana,sto nije daleko od istine i najvjerovatnija je opcija. Zato su vrsili pritisak na Dom naroda i ove izmjene.
Pa neka se izabere ako Hrvati glasaju za njih. Koji vam je k..rc vise. Hrvate ne zanima koga vi birate izmedju Izetbegovica, Becirovica i ostalih.
Nikad nije ni bilo bitno obzirom da se radi o nebitnoj funkciji. Samo su Bošnjaci potencirali to za prikupljanje političkih poena, eto kao mi nedano da čović bude predsjednik mi ćemo njima sejdu, a sejdo osim što je uzeo nečiju tuđu platu nije ništa uradio za života
Pa i budali je jasno da predsjednistvo nije bitno. Hrvati se sad ne bore toliko za mjesto clana jer znaju da poslije Komsica nece biti konsenzusa ni kko jednog drugog Hrvata u FBiH i samo ce cekati da mu istekne i zadnji mandat
Može li mi neko sa klima reći zašto mi je komentar prekriven na Dodikovu izjavu.I vama izgleda smeta građanska opcija u BiH.Mora da ste svi seljaci i nacionalisti.
Ovoj drzavi je potrebno razumijevanje i prijateljstvo medju narodima a ne da se onaj drugi po defaultu smatra koljacem, fasistom, islamistom, nebitno. Rat je bio ali mora se nastaviti za zivotom .
Bećirović će u predsjedništvo sa Krišto. Analistima sad nije važno.
Troglava ažbaha nije bitna, to su samo fikusi u BiH, DOM NARODA je bitan, e tu nitko ne želi da mu netko drugi postavlja ljude, jbga, ali je to i fer!
Kažu da je Sejdić već pripremio tužbu domu za ljudska prava u Briselu. Tuži švabu što mu ne omogućuje da bude biran
Čović drži u paralizi FBiH već 4 godine bez legitimnog ali sa potpunom kontrolom doma naroda koji de facto predstavlja vlast u FBiH!
Neka donese a Bošnjaci neće izaći na izbore nikako!
To je ionako minorna funkcija, bez nekih ovlaštenja, bitan je Parlament, tu se sve odlučuje.
Ako to Šmit uradi bosnjaci su totalno porazeni prvo su pobijeni protjerani i sad se to legalizuje. Naravno da to mozemo ocekivati kad su nam.lideri mekusci. umjesto da svi zajedno traze sastanak bez izuzetka kod Smita oni gledaju svoje licne interese i interese avojih stranaka a tu mi najvise prednjaci Radoncic i Konakovic. Bakir je svakako kukavica. Narod je Bosnu branio 92 opet ce pozovite ljude na proteste ispred OHR
gdje vam je sad Amerčka ambasada, šuti jer oni stoje iza svega. samo amer može ovdje nešto nametnuti a ne činovnik šmit.
svjetski rat počeo u ukrajini a Bošnjo konta da je najvažniji na svijetu a taj svijet se trese magnitodom 10 ali Hrvat Ramiz i Hrvat Smajo misle da su zaj*ebali sistem izbora u Dom naroda.
paranoje na sve strane šire se iz Sarajeva.
Objavite spisak tzv "halal Hrvata" raznih Ramiza i Smaja koji preko noći postadoše Hrvati samo da udovolje Bakiru i njegovim foloverima.
A sta ce nas Razim Halkic ako se zakon nametne. Nece moci vise biti Hrvat u Domu Naroda ispred USK. :)