Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kada vidim srce mi je kao Vlašić, dusmani su htjeli ugasiti Islam ali uz Allahovu dz.š. pomoc Islam jaci nego ikad prije.
Trebalo bi se is sada klanjati na Kamberovica polju jer male su dzamije za bajrama, dakle musalla na Kamberovica.
Bajram mubarek i teqabbel Allahu minna we minkum svim vjernicima muslimanima... Onaj ko je snimio ovaj video je zaista majstor svog zanata... Odlicno uradjeno...
Selam vjeromrzcima... Allah pomogao cestite i iskrene ljude i bio nam svima na pomoci. Bajram mubarek olsun svim vjernicima.
Pune džamije samo u Sarajevu, Tuzli i Zenici jer je izbjeglicama danas bilo hladno da se voze do svojih ognjišta po RSu da se vidi da nas ima, nažalost danas drugi likuju nad slikama 3,4 vjernika u džamiji… ŽALOSNO
U Zenici mane podrinjaca druže.