'Buka' je u modi
0
Kako je nastao turbo folk
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Turbo-folk nije nastao. Srbi su ga izmislili. \" Pa shta ako su ga Srbi izmislili kad ga svi ex-yu narodi slushaju ? Pfff, inache sam mishljenja da TF treba zabraniti mladjima od 80 =)
Hahaha sta bih ja bez vasih komentara...nekim se zaista pravo ismijati...poceo sam samo citati naslov vijesti i vase komentare :))))))
ej mala malena srce si mi zavela
nemate vi pojma. turbo-folk je izmislio milic vukasinovic sa hankom paldum. to je historja.
Turbofolk se razvio zahvaljujuci dijaspori, koji u zelji da cuju nesto na \"nasem jeziku\" daju sakom i kapom skupljajuci se po kojekekvim restoranima po svijetu. Turbofolk, moram ispraviti autora texta nije bash zasluga Srbije iskljucivo... chak bih rekao da je cijela prica i krenula u BiH, pocevi od Brene, Halida itd... Text je kvaziirocnicno proseravanje na nacionalnoj osnovi, koji se u sustini ne razlikuje od onih u Avazu...
A nije sramota slusati Justina, Madonu, Britney, 55centa, Beyonce ... TO je globalni Turbo Folk
Justin,bieber,Đastin,Biber,bivši,momak,od,Selene,gomez,je,pop,kanadski,pjevač,najbolji,pop,pjevač,pored,svog,kolege,pop,muzičara,Šona,mendeza,Madona,je,najbolja,kraljica,pop,muzike,pored,Lejdi,Gage,Britni,spirs,je,najbolja,američka,carica,popa,50,cent,ili,fifti,sent,je,najbolji,reper,američki,pored,Lil,vejna,i,supruga,od,najboljeg,američkog,reper,,Đej,zija,pored,Eminema,je,Bijons
NE SLUSAJ NARODNJAKE, UMRI PRIRODNOM SMRCU. MRZIM TURBO FOLK I TAJ UZAS KOJI JE NAZALOST SVE VISE PRISUTAN. KADA BIH IMAO PRAVO NA BILO KAKVU ZELJU, POZELIO BIH DA NESTANE TURBO FOLKA I SVE STO IME VEZE SA TIM HOROROM. UMRITE GAMAD GLUPA....
autoru: nikad dosadniji tekst ne procitah i nikad se poslije toga do sada ne pokajah za citanje..
Hallid, Brena, Britney, Madonna.....sve je to turbo folk.. turbo folk nije muzika, muzika je umjetnost zvuka, a ovo danas što slušaju mase je ZAJEB zvuka..
Tekst je zajebancija. Suvise ste ga ozbiljno dozivjeli. Chill out.
Hajde, hajde sad pogodi, Kakav duh to mene vodi, Sta to mojoj dusi godi, Kakav zvuk je sad u modi? Buka, buka mene vodi, Buka mojoj dusi godi. Zauvek kod mene bice, Buka, buka u modi. Buka u modi. Buka u modi. Sta je ovo sto ja zelim, Sta ja hocu bicem celim, Sta to hladno cini vrelim, Cemu uvek se veselim. Hajde, hajde sad pogodi, Kakav duh to mene vodi, Sta to mojoj dusi godi, Kakav zvuk je sad u modi? Buka u modi. Buka u modi.
al\' stvarno necem
Jedno adekvatno pitanje za autora i njegove istomisljenike? Da umesto \"turbo folka\" i sljive,vina i loze ne slusate mozda \"vi\" Prodogy,Chemical brothers,Sash ili Dj tijesto pa se usput \"roknete\" u venu cistim Afganistanskim heroinom? Slazem se da je najidealnije piti Jogurt ili sokic i slusati \"Bechke decake\" u horu,koji su kao mali ustrojeni ne bili iz njih izlazili \"boziji\" glasovi!?
Turbo Folk je satanska muzika !
@MINKA Kao što reče moj profesor pedagogije, mikrofon je lakši od motike... Baš tako, zato sad svako može biti \"pjevač\"....pa ne mogu dvije minute ostati mirna kad čujem turbo folk, normalne ljude glava zaboli, a ostalima ne znam šta bude...