Komentari (444)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Komšič, strah i trepet Kamenjara.
Tebi je Željko bit 8 godina, kako god.
@TrebinjeNikadJace5 Gdje ćeš u zagreb ili beograd?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bolje Željko nego Dragan uvjek bilo i ostalo
Jasna poruka Pompea: Amerika želi BiH u NATO-u! Jel treba i komentar uz ovu poruku?
Zeljko, car, pametan, paravedan i zna sta govori! Mozak mu savreseno radi, ovo ostalo ovcei hijene!
Pa Dodik je rekao Amerikancima da je za NATO. Samo da to treba Savjet poglavica da riješi i usvoji. Stime bi definitivno SZP nanio smrtonosni udarac jer tamo su njihovi ministri koji moraju da ratificiraju ono sto je Radmanović podpisao. Tako bi Dodik vladao RS do kraja života . A njih proglasio izdajnicima Srpskog naroda ... Doduše svi su oni izdajnici Srpskog naroda još od 90tih počevši od Karadžića, Krajsnika..pa na ovamo. Pogledaj gdje im je narod sad a gdje je bio prije rata..
Stabilna jer je etnički očišćena RS. A moglo bi se i o toj stabilnosti diskutovati. :-P
CIJELO VRIJEME STE ( SNSD ) PROTIV MIJEŠANJA EU I STRANIH FAKTORA U BIH, A SADA KADA VAMA TREBA ONDA IH POZIVATE DA KAŽU SVOJE MIŠLJENJE. MARŠ FUKARE!
Već se vide rezultati gospodina Rusmira Mesihovića na poziciji savjetnika za vanjsku politiku. Gospodine Mesihoviću, nek ste pokazali neprijateljima Bosne, doktorski ste napisali recept za spas u NATO-u.
Zna li SNSD onu narodnu "Sto je vise kleveta i lazi, Komso nam je miliji i drazi"? Oni samo sebe ukopavaju svojim radom protiv drzave a Komsicu dizu rejting. Na kraju, sve sto im ne prodje im skida rejting kod svojih pristalica, jer ispadaju suplji, sto i jesu.
A sve sto im slucajno i prodje - tu mogu samo ocekivati da ih svi redom poklope jer podrivaju drzavu. Sto im se mozda cini kao uspjesna strategija, no to pali dok su oni u Banja Luci i mogu lajat "Sarajevo je krivo". Kad je pak Dodo u Sarajevu... Zna se ko je kriv.
mongoloid privlači ili mongoloide ili mazohiste ili nepismenu svjetinu zadojenu mržnjom ..alo debilu,nije 93 a nije ni treskavica ,kome ti tjeraš inat dok narod bježi van,il keti i čeka mrvice ,sirotinja bijeda ..cccc
Um caruje, krmak klade valja i gofna ždere. Ubio je volju za životom krmku za sva vremena - sad biraj si chetnik ili foteljaš.
Nije vam valjao, eto nek vam valja neko drugi. Da nije njega ko zna sta bi ona hablecina do sad sa Dodikom radila. Glasao sam za tebe i uvijek cu !!! Zeljko OČE
kako će dodo u nato kad plača harač putku
U NATO, pa mirna Bosna , a s njom i Hercegovina. :o) Samo naprijed Zeljko!
Tooooo KOMSOOO, Ne daj da se svasta radi od BOSNE!!👌🍻
"Mislim da je ovo isto tako u konačnici pogubno za Komšića i njegovu političku ideju, jer je to direktan pokazatelj da u BiH funkcioniše jedino Republika Srpska, da je Republika Srpska jedina u kojoj su sve institucije u potpunosti stabilne i funkcionalne za razliku od BiH u kojoj nije moguće čak ni formirati vlast", istakao je Kovačević. Kovacevicu, to je zato sto vi srbadija uvijek sve sabotirate, majmune gnusni.
Ko o cemu ....Ravaku o postenju!