Komentari (579)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Komsicu. Bolje on negoli Fahro i slicni. Komsic je jednom bio u ovoj kozi i onda je napustio vlast. To je tad bila greska. Sad vec ima puno iskustva i zna u skim ima posla. Podrzka Zeljko i samo pametno. Sto se kvaziljevice tice. Fuck you assholes!!
Ko je gledao emisiju face to face kod Senada kad je zadnji put gostovao Komsic - sve mu je jasno. Covjek je otvoreno priznao da su se uvalili u kred 2 ili 3 miliona za izbornu kampanju i da te pare sada treba vratiti. A to mu samo SDA moze omoguciti.
@Znameniti populist i primitivac sklon alkoholu nije sposoban ni za vodjenje mjesne zajednice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći prodavač magle ikad, barem toga uvijek ima u Sarajevu.
@fandango Naravno da je prodavač magle kao i svi ostali. Davno je on izgorio ali u ovom slučaju je alternativa bio Čović u predsjedništvu. Misliš li da je to bila bolja opcija?
@fandango ovako bezočno lagati, govoriti jedno a opet raditi drugo, sam sebe demantirati po 10x u 5 mjeseci i opet imati podršku naroda,... najbolje govori o samom narodu kakav je 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Željko, ljilljane naš svehli, drži se!..... Ko će ublehe prodavati dunjaluku ako ti odeš? Bakir svaki dan uči 26 najjaćih dova za tvoje zdravlje!
Nisam nikada prije glasao i zadnja dva puta na izborima sam glasao za tebe ... sad mi je zao .
Redakcijo Kiksa - sačekajte da Parlamenti izaberu Vlade i sve to zajedno počne da radi - pa da vidimo kako će određivati dvije trečine SDP -ovih poslanika!
Ne zivim u Bosni i nemam pojma o ovim vezicama osim onog sto procitam na ovom portalu, ali sa strane gledajuci covjek je postupio pametno. Prijatelje treba drzati blizu, neprijatelje jos blize. Na ovaj nacin sigurno moze imati vise kontrole nad nacionalizmom nego u opoziciji. Ono sto je HDZ navodio o deklarisanju ove stranke kao bosnjacke nema veze s vezom. Misljenje nebitnih ljudi je takodjer nebitno pa tako i Komsicu kojeg nije briga sta njegovi neprijatelji skriveno i otvoreno pricaju.
mozes spinovati koliko hoces, ispao si sisa Komsicu. prodao si se za fotelje. smradu.
Svi su oni isti....😂
moj Željko, zadao si nizak udarac ideji sa kojom BiH jedino ima budućnost. sve ostalo vodi prije ili kasnje raspadu ili novim ratovima.
Ne znam za političke kombinacije, ali od sada je Komšiću ALLAHIMANET od mene. Prije sam mislio da je samo loš na jeziku, sada vidim da je loš i u glavi.
Propo ko DF I ZELJKO KOMSIC. IZBORI 2020
DF = SDA
@Despot75 Dvije patriotske stranke koje su svjesne trenutne situacije za razliku od glupana Niksica. Onog Kojota nema potrebe ni komentarisati. Ubacena cetnicka stoka
Ovo je samo dokaz da je Komšić drugi Bošnjački član predsjedništva a da je DF filijala SDA stranke
@Roentgen79c e bravo tragicno mis pade ko klen
Za 4 godine ocekivati istu pricu. Mi smo u ovoj koaliciji sa SDA izigrani, iznevjerili su nase povjerenje koje smo im poklonili u interes BiH i svih njenih gradjana, mi smo usli u ovo sa iskrenim namjerama i prevarili su nas. Samo ce tad vec biti kasno za kukanje. Ispast ce iz svih ozbiljnih konkurencija. Mozda jedino prodje za Predsjednistvo opet sa istom kampanjom 'bolje i ja nego Covic'.
Nije obmanuo birače. Mi smo glasali za čovjeka koji će raditi u interesu BiH a Komšić je ta osoba. Naravno, neće valjda koalirati sa onima koji otvoreno rade protiv BiH (HDZ, SNSD) ili sa onima koji ne znaju uopšte šta da rade (SDP = Lost in politics).
Sve ide svojim tokom a sljedeće promjene koje idu na Bošnjačkoj političkoj sceni su , 1)Raspad tzv.Bloka i 2) Smjena Bakira u SDA stranci u septembru.
Predizborna kampanja finansirana od strane SDA, sad je red da se dug vrati!