Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Dučić jedan veliki ljigavac, kažu magistar nisam siguran da li je i osnovnu završio obzirom na njegov vokabular i riječnik. Lažni patriota sa lažnim osmjehom, licemjer . Za svaki program koji vodi a koji organizuju boračka udruženja ovaj "patriota" debelo naplati, samo što ovi iz udruženja šute jer su svi u talu.
A konkurs za direktoricu ce se ponistavati dok Kristina Ljevak ne zadovolji sve hahaha
Iskreno rečeno čovjek je nesposoban. Osim toga vokabular mu je oko stotinjak riječi uključujući prehrambene artikle.
A konkurs za direktoricu ce se ponistavati dok Kristina Ljevak ne zadovolji sve hahaha
A kako Kristina Ljevak, u narodu poznatija kao opajdara, iako je cijeli bosnjacki narod nazvala fasistima I na godisnjicu genocida u BiH emitovala film Tuzilac, branilac, otac I sin, koji negira genocid jos uvijek nije pozvana na odgovornost, odnosno kako je ova moralna spodoba I ratni huskac jos uvijek uopste na slobodno, e to je tek pitanje...
@TheBitanga Nisam mogao tamo da ti odgovorim...brisu ti se komentari kao i svakom na ovom portalu, neke ponekad ne stignu obrisati, ali budu uglavnom...sto se tice teme o onom levatu malom sto sam sebi i nama napravi njesra, znaj da nema niakav SOA i te org. veze sa ovim malim...naravno da ima tebi veze jer tako objasnjavas svoje postojanje..i da postoje Bosnjaci talibani takodje ;)
Šta čudi. NiP ga postavio.
Uvukao se Konjakovicu u pakas
na tv šumske rade osumljičeni ratni zločinci pa sve ok
Jovan Ducic se prevrce u grobu kad vidi da mu se potomak zove Haris.
Zato sto poznaje prave ljude, tako je Nagradjen.
Ovo onaj vjernik.
Naslov j e loš, nije pitanje kako je? znamo svi kako se u ovoj državi sve događa, pitanje treba glasiti: Zašto je....? U ovoj se državi svi nešto pitamo i čudimo već decenijama, a niko ništa ne poduzima od pojedinaca pa do institucija. Fali nam građanske hrabrosti i odlučnosti isto kao i instutucionalne, ali ne shvatamo da od pojedinaca sve polazi. Ne možemo tražiti od institucija odgovornost ako mi sjedimo po kafama i cudimo se citav zivot a kad treba dici glas nigdje nikog.
To znači samo jedno - Haris Dučić je prešao u NiP. Treba biti realan i prihvatiti da se u NiP teško odriču starih navika. Ali šta je alternativa? Naravno, treba konstantno vršiti pritisak na njih da te navike promjene.
Kod nas sve moze.Muljatori lopovi i neradnici se nagradjuju a vrijedni i posteni ljudi se degradiraju.
Past ce ova vlada KS
Sarajevska posla.