Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2016-e se kleo u mater rodjenu da ce 2018-e da raspise referendum... 2019-e pise kako je drzava BiH jedina prava adresa... u medjuvremenu manipulise djecom i pozdravlja nekakvu zensku srednjoskolsku reprezentaciju RS-a... ko jos ozbiljno shvata ovog klauna?
Ma Dodik je jedan veliki Bosanac, ali ne smije čovjek još uvijek priznati, izgubiće glasačko tijelo..
Opet je pio brlju pa ga prenijelo😂hoce jezik pravo
dodik je cigonja
Zanimljivo ovi iz klixa donose zaključke "Niži nivoi, koji prema Ustavu BiH uključuju Parlament, Vijeće ministara i entitete, mogu zauzeti stav prema određenom pitanju, ali nemaju nadležnost da u ime BiH donose odluke", ja koliko znam RS ne donosi odluke vezano za BiH nego za sebe dok dodik kao BiH prsident ne želi NATO.
Dodik vjerovatno hoće da kaže da je on najviši dio vlasti, bez obzira na kojoj pozicjji bio.
A NOVINARE PLJUJE I PSUJE I SVASTA IM IZGOVARA I NIKOM NISTA A OVAJ COVIC ODMA SE FATA ISLAMA I IZBJEGLICA. I. MUHADZEDINA JA KOI SU JEBACI
A KOD PAPE SVE NAJBOLJE KODA SVAKI VAKAT KLANJA U BEGOVOJ DZAMIJI AUUU MANGUP PRAVI ON I OVAJ DRAGAN COVIC DVA KRUNISANA KRALJA
A KAD JE KOD PUTINA SAMO MRZNJA ILI PRODAJA RAFINERIJE KODA JE TO NJEGOVA PRCIRIJA POSTO ZASTO JEBEN JE IGRAC MILORAD
JELI TO VAŽI DA JE DRŽAVA NAJSTARIJA , SAMO DOK SI TI MILE PREDSJEDAVAJUĆI ILI SE IZJASNI DO KADA TO VAŽI !
Mile, ko te ne poznaje mislio bi da znaš nešto, a vamo? Gura prste gdje god mu se ćefne. Dobio si po prstićima izgleda, od njamoćnije žene svijeta.
ma on je pametnica prava, pragmatik ... voli Svedski sto i sa njega uzima sta hoce .. klasika SANU politike ... ZAOBICI ISTINU pa kako god a kad ti treba istina onda je samo iskoristis i vracas se na stare Sanu postavke ..
Laktasenko jedini voli BiH i za nju i njen Ustav se bori. < 3
Otkrili ste da je Didik u kontradikciji? Vau...
Ursus! Bosanski!
Sefovi podzemlja traze novog predstavnika ...🍻
Kontrola kriminala i njena pravila ☝️