Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova zena je u livnu unistila sve firme od sebe napravila bogatasa na racun Bosne koju mrzi i koju razbija svaki dan
Kakva je ovo banana drzava, da nakon ovakve vijesti niko nece ni trepnuti niti ce ko izasta odgovarati...
Pa to je cuveni livanjski pozdrav. Vidi se da se ova odnarodila. Cuj prijavila momka sto je pak kamenica poslo u orbitu oko njene glavurde.
Pa to je cuveni livanjski pozdrav. Vidi se da se ova odnarodila. Cuj prijavila momka sto je pak kamenica poslo u orbitu oko njene glavurde.
Pa to je cuveni livanjski pozdrav. Vidi se da se ova odnarodila. Cuj prijavila momka sto je pak kamenica poslo u orbitu oko njene glavurde.
Zna li možda neko ( ili ti netko ..) , gde nestadoše dokazi iz prvostepene presude stožerniku za kriminal ,.... PS; tko ne poznaje dotičnog , tip se 92 potpisivao čirilicom, a sada je preCdnik kradeZeeeaaa. , stožerne stranke rvata u BiH...
I STA CE DA SE DESI ZATO STO STE OBJAVILI OVU VIJEST.KAO NESTO NOVO STO NEZZNAMO.BORJANA IMA NA SVAKOM KORAKU A MI NISTA NEMOZEMO PODUZET.NAZALOST ,SVE LOPOV DO LOPOVA.
Tradicionalno poštena Bojana Krišto i familija joj. Dohvatila se seljančura trezora i dijeli, dijeli, šakom i kapom - ali samo svojima.Dakle sa njom treba da nas uvedu u EU. Neka hvala! Neismo da crvenimo po EU zbog HDZ - poštenja, kulture i milosti! Još jednom, neka - hvala!
@alejalipa92 Žalosno što su najveće seljake dovukli u Ministarstva da nas predstavljaju i potkradaju godinama.
@posjetitelj - ono seljak je možda i za merak. ali lopova više ima u vlasti neko u zatvorima. Krade se sve u šesnaest i svima je to kao, " pa po zasluzi"?!?!?
100.000 KM je ipak sića koliko Bookir klepi, on ode na milijune odmah
ZapadnaBosnaNeovisna- vas, šaka jada, klepi duplo više od bakira i onda ste majorizirani???
CUJ TO, JESTE VI SMIJESNI, VALJDA JOJ JE NJENA NEVJESTA NAJPRECA.
to su ljudi bez obraza i morala,sljam,sramota hrvatskog naroda
I opet nikom ništa.
Ne moze biti njena nevjesta! Promijenite ovaj naslov,jeste li nepismeni?
Moze moze,nevjesta je uobicajeno za BIH gdje mlada koja se uda i zivi zajednici mladozenje.Svi je zovu nevjesta,a ova Kristo je obicna kalastura
svi zajedno u BiH masovnim protestima izvršiti reviziju i povrat opljačkanih. svi kradu svoje narode i nemaju vjere, osim novčane.
Pravilno. Nego šta je sa Borjaninom inicijativom Ustavnom sudu BiH da se ukinu posebne mjere nad čimbenicima ?. Pod njih spadaju prisluškivanje, praćenje ,video nadzor i slično ??? Sigurno je neko snimio i posebnom mjerom video kako ona isplaćuje pare nevjesti ! Mislim ono ako je Čovićev zet toliko sposoban da našim parama zauzme i ZATVORSKO POLJOPRIVREDNO DOBRO i izgradi hacijendu, što ne bi bila i nevjesta viskomontirane čimbenice Borjane ! ???
Sta mislite zasto se Bosanski katolici tzv. hrvati ne bune , pa svi zive dobro a Borjana pljacka Bosnjake a ne njih oni svi rade i svi su kolektivno "ugrozeni" ...
U Juznoj Koreji su skunuli sa vlasti predsjednicu radi skoro istog skandala. Kod nas ce ovo biti zanimljivo jos nekih sat vremena,i opet po starom!