Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se stiditi. Objavite cesce ovakve clanke.
radio sarajevo web to radi godinama pa nikakve koristi
i tablice slikati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svakako da nije lijepo vidjeti ovo ali pisite malo i o gradskoj upravi koja dozvoljava da se pravi zgrada na svakom centimetru,jedna na drugoj a nigdje predvidjenog parking prostora.Preko drvenije kad krenes ko da si u tunel usao nema sunca od silnih novoizgradjenih zgrada,dom zdravlja stari grad je posebna prica,a i dobar dio slicnih ustanova.Jednom sam policajcu izasao i rekao da se voza po gradu dok se ne vratim jer nemas gdje parkirati a on te ceka sa tekom.Nije sve ni u povecanju kazni,problem treba rjesavati a ne zataskavati,u ovom gradu infrastruktura izumire polako ali sigurno...
Golf šetvorka,audi pet-šest,merđo džip.
Pa dobro,na ovo mjesto mogu parkirati odabrani i uposlenici te kulturne institucije.Nemislim na caffe OPERA već Narodno pozorište.Pokušajte Vi parkirati i uvjerićete se u ovo.
Nije to nista..po TZ poceli da parkiraju po balkonima ,,jos malo pa ce ovaj nas vrjedni narod pocet s autima u spavace ulaziti,,,jebiga sve se nema,,,ovaj mislim da je najveci problem sto gradzevinski lopovi koji prave zgrade ne praktikuju parking mjesta uz novo izgradzene objekte..il je vlada usvojila zakon da svaka kuca mora imat 4 automobila
Po dzepu i to onako posteno pa nece, a bogami mogu svi koristiti javni prevoz ..
Cobani !!!
Što ga je lola sakrio iza panoa :) Malo viri, ali ako se ušuti, možda se i izvuče :D
Umjesto što policija kažnjava i piše prekršajne prijave u nekim uličicama i zabitima, bolje bi bilo da piše i nosi auta iz centralnog dijela. Al' kad se mogu na sred Ferhadije prodavati priglavke, kišobrani i sl., što se ne bi mogli parkirati auti? Mnetalitet kurca nadvladao mentalitet grada, i šta ćemo. Ko može, odlazi. Ko ne može, ostaje i sa tugom posmatra kako mu grad propada pred očima.
Da, elita koja nikada ne plaća parkinge i kazne i koja može da radi šta 'oće. 'bem ti takvu elitu. Nek' plati 2KM parking, 'eble ga 2KM.
Meni je veci problem prazan parking pored a na kojem je grad zbog nakaradnog zakona izgubio milione
Papak je uvjek navikao vezat konja pred kucu, navika ostala.i
Tesko da ces negdje vidjeti osim u Bosni da pjesaci idu ulicom dok su auta parkirana na trotoarima.
Pjesaci svakako idu ulicom, ali zato sto su seljaci..nema parkinga a gdje ga naprave cijene ko u Becu da si parkirao...
u cijelom Sarajevu je ista situacija, jer nekultura vlada. Stajanje na magistrali da se kupe cigare itd.
ovi koda parkiraju bicikla :D
Nedostatak parkinga nije razlog da se parkira na mjestima na kojima nije dozvoljen parking. Parkiranje na mjestima koja nisu predvidjena rezultat su uglavnom obijesti guzonjinih sinova, saobracajne kulture, ignorisanja pravilnika... Uvesti drasticne kazne za parkira ja na nedozvoljenim mjestima Za parkiranje cime bi se povecao gradski fond. Koristit vise gradski prevoz, ukinuti automobile politicarima i davati im mjesecnu kartu Za gradski prevoz (kola se kupuju od poreza koji raja placa). Uposluti vise osoba u firmu koja pokriva parkinge, kontrilise parking satove, pauk sluzbu i ni po babu ni po stricevima pa ce se rezultati u "kulturi zivota" pojaviti...
Dobro u Sarajevu bar ima malo kulture za razliku od Zenice
Najveći problem u cijeloj našoj državi su komšije. Ne možeš kupit ekonomično i praktično auto jer moraš misliti na to da komšija bude zavidan. Ne možeš onda ni prošetati, treba to auto i vozati. A ne daj Bože da te komšija vidi na biciklu, to je ravno socijalnom samoubojstvu. Treba i kupiti škart robu kod šanera, nije red da komšija vidi da svašta nosaš. Kad si već kupio, eto opet problema, nećeš u kući sjedit moraš se pokazati i komšiji i komšijinim komšijama da i komšijine komšije znaju kakvog komšiju njihov komšija ima. Onda komšija komšiji govori kakvog komšiju imaš, pa je komšijin komšija ljubomoran na komšiju a komšija na tebe. Jebeš doktorat, koji je to socijalni orgazam.