Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulica SS stunbanfirera Husena Džoze, oficira najzloglasnije vojne formacije u istoriji čovječanstva u Sarajevu za klix očigledno ne predstavlja problem. Zato fašizam buja jer nikome vlastito ne smrdi..
Vidim da se analiziraju imena po Srbima i Hrvatima, a ovi bošnjački su svi OK?? Licemjerno i pristrano, nema šta!
Alija je ratni zlocinac
Šta reći, na prevaru smo izgubili posljednji rat, jer se pobjednička strana iz drugog svjetskog nije ni borila.
@KlixJeSDPPortal3 Taj, kako ga ti zoves zlocinac, bio je najcjenjenija politicka licnost u cijelom svijetu. Preko 200 drzavnika iz cijelog svijeta doslo je na njegovu sahranu. Bio je Cercilov blizak prijatelj. Jednom Rusu( Staljinu) smio je reci "NE". Drzao je na okupu 20 miliona majmuna i cim je umro, misevi su kolo poveli.
@politika.je Zbog njega smo svi, gdje god dodjemo u svijetu, bili docekivani s najvecim postovanjem. On je gradio fabrike. Kad je umro, cijela zemlja je plakala. Tito je umro, zivio drug Tito!
I u Sarajevu imena ulica boli glava
a suživot?
A gdje je OŠ M. Busuladžić ?????
pa dobro ljudi šta je ovo. Bakir šta si ovo dozvolio . zašto nisi odmah reagovo na ovakva imena ulica. ovo je BiH prije svega. pustio si da puštaju korijenje. imaš li svoju djecu? čime ti misliš. guzicom? vidiš da je namjerno rađeno da vide puls treće strane. ma gonite se svi upm.
A zasto je to nekome cudno,pa zadnjih 30 godina ,u BiH imaju vlast fasisti koji bastine ideologije cetnika, ustasa i handzar divizije.
Bosanska oluja rijesenje za sve probleme,stoku treba neutralisat
Sta je sa Busuladžićem klixe?
nek su balije fine i multikulti dobre komsije,naivne ovcice za klanje sto bi oni rekli mrsss pizda vam materina dosta je nama pasaluka je bo li vas pradjed poturcenjak balijski.mrssssssss stokoooo licemjerna najveca ste govna i koljaci od svi naroda a samo cmizdrite o nakim djenosajdima nepostojecim LOL
pozdrav za sve iz studentskog doma RADOVAN KARADZIC PALE ,naletite na pivu vcrs u ulici DRAZE MIHAJLOVICA bice dobra zurka mozemo poslje svratiti do RAVNOGORSKE malo heheheh
I u Tuzli su ulice nazvane po mnogim komunistima, ucesnicima oktobarske revolucije, komunizam je zlocinacka ideologija, ugnjetavacka, kao i fasizam. Ti isti komunisti su ucestvovali u progonima nekomunista, ubijanjima, slanja u najgore konc kampove, gole otoke itd
Ne kenjajte vise.Koliko ima po Sarajevu i svim ostalim gradovima FBiH i Raskoj oblasti imena ulica po saradnicima okupatora,zlocinaca koji su dokazano u proslosti okrvavili ruke nad Srbima pa vam to ne smeta,imate li i jednog naucnika,akademika ili dobrotvora po kome bi mogli dati naziv ulice ? STA JE RAZLIKA U POSTROJAVANJU U NOVOM PAZARU GODINAMA ( U CRNIM UNIFORMAMA ) sljedbenika onog hodze iz 2 Svj.rata, dokazanog saradnika fasista i ovih ravnogoraca.