Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mozel mi neko objasniti zasto ovi bez zdravstvenog nece dobiti vakcinu???? Jel to oni nisu gradjani? Nasi drzavljani komsije i sunarodnjaci? Sta je problem objasnite mi????
Zar ne vidite da se zayehbaju sa nama
SDA je nepismena i ne treba vakcinu
Jebes vakcinu kad imamo drugi veci problem. Nigdje danas ne procitah izroni li Komsic onu cijev iz Save.Mozda je i zaratio a da neznamo.
Ko je rekao da će biti vakcina?
Mamara ti je posmena
Za one koji nisu informatički pismeni je najlakše. Oni i jesu jedini koji će se dati vakcinisati.
Tacno nemam povjerenje da primim prvu dozu dali cu imati drugu da primim ko mi garantuje bitno je da imamo aplikaciju a vakcina nigdje 😡😡😡
Kako za one sto nisu nikako pismeni😂😂😂
Kako glupa pitanja.Zasto bi se neko iz drugog kantona vakcinisao u Sarajevu kad se vakcine rasporedjuju ravnomjerno po kantonima? Svaki kanton ima mogucnost da digitalizira prijave gradjana kao i KS.Na ovaj nacin porediti mogucnost vakcinisanja u BG i SA je cista glupost.....Kako nema vakcina za stanovnike drugih kantona tako nema ni za stanovnike KS.
pa napravi se telefonska linija za prijavu i gotovo
Ma sve se to da rijesiti. Ovi sto nemaju zdravstveno, zaposliti i prijaviti na zdravstveno. Ovi sto su info nepismeni, organizovati edukaciju, nabaviti racunare. Kad to sve uradimo, taman ce i vakcine stici. Eto, rijeseno.
Bez pfizer-a nemao šta pričat. Te koneske dajte svojoj djeci..
#nikadnijekasno.ba - aplikacija za prijave zainteresiranih za vakcinisanje protiv koronavirusa u Kantonu Sarajevu
Klixe i vi ste poceli *rati opasno! Svaka kuca ima minimalno tri telefona, ko je informaticki nepismen neka ga porodica prijavi!
Ovdje se prijavis a u Srbiji se vakcinises
Cim dodju kod nas vakcine idem u Beograd da platim da me vakcinisu i to sa velikim halalom ! Ne bi od ovih nasih sadake primio nikad vise u ziovtu ! Jade jadne unistile drzavu