Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Normalna drzava ovo bi bilo zakonom Zabranjeno ! Potrovase djecu i omladinu ! Napravi debile od Omladine koji cucjalu crijeva na svakom.Koraku
Hahah, pa jel ih to neko puškom goni da puše nargilu?
neka pusi ko sta hoce, po tvom treba cigare zabranit, a i alkohol, neka se drogira ko hoce, nek pije ko hoce i nek pusi ko hoce, svoj posao
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dace Bog da se svi Pogase !
Fabrika crnog novca su ove nargile...nikad ne izdaju racun....
Ne kontam kako osobe odu u prirodu na svjez zrak i uzmu ono govno da cuclaju. Pa ljudino to si mogao i kuci raditi.
Bolje bi bilo da prvo rijese ovaj smog i smrad po svim vecim gradovima. U kaficima i nargila barovima je zrak ljekovit naspram onog sto te doceka kad izadjes na ulicu!
Ovo je još jučer trebalo napraviti, nepušači su taoci ovih ovisnika o duhanu...
Protivnik sam kako pušenja tako i nargila ali na zapadu se nargila barovi tretiraju čini mi se drugačije. Ima ih na pretek a unutra se pipe puše sasvim normalno ali cigarete ne
Nargila barovi su najveće zlo poslije kladionica...
Samo zabraniti, kuci pa dudlaj.Inace dim privlaci sejtana koji tece ljudskim krvotokom tako da se dimom sejtan moze stancirati u covjekovo mudo.
Jedva čekam zakon o zabrani pušenja. Samo niko nama nepušačima ne može vratiti negativan utjecaj tokom godina kada nas se trovalo po zapušenim prostorima.
Bravo, jos je ostala srbija koja nije uvela ovaj zakon u Evropi,. Sve evropske zemlje davno uvele cak i Turska.
Bravo, jos je ostala srbija koja nije uvela ovaj zakon u Evropi,. Sve evropske zemlje davno uvele cak i Turska.
Ako Bog da svi kafici/kafane ce odrediti kompletan prostor objekta kao pusacki prostor. Tako da sve ostane isto, a ovi nepusaci sto biraju da idu u objekte gdje je dozvoljeno da se pusi se mogu nastaviti zaliti.
Nije mi jasno kakav je to cejf u nargili? Jel se jos trebe slikaju sa noktima i dimom iz usta? Koji primitivizam i seljancizam cccc
To komotno pozatvarat nikom nece falit
Manje stete od Nargile nego od kocke. Dao Bog da nam da znanja i svijesti i zabrani kockanje.
Haj sve al sto iqos i elektricne cigare ako nisu stetne za pasivne pusace?
Nargila je za neradnike i one koji ne znaju sta ce sa zivotom pa cuclaju ovo i turaju na Instagram ne bi li nekome bili zanimljivi. Zato u 40toj crkava Pankreas a kasnije i pluća.