Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri nacionalna tora, taman da propadnemo sa stilom.
bas tako, nisu sve unistili ostalo je jos par firmi i da nas podijele na 3 dijela
Sta mozemo mi ocekivati u Hercegovini, da nas progone sto nosimo drzavnu zastavu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vracamo se u 1992-u, sa malim izmjenama!
Nek nam je Bog na pomoći.
Nek' nam je Bog na pomoći...
Vidjet ćemo jesu li najjača stranka kad trebadne zadržat izlaz na more u Neumu i hidrocentrale EPBiH poviše Mostara.
Isto sranje, drugo pakovanje..ppfffff
treba shvatiti da samo puskom i toljagom se moze rijesiti stvar. samo budala misli da ce ovi vratiti sve sto su pokrali ili sici sa funkcija. cak i ako odu u zatvor par godina, opet su na konju kad izadju... a svako ko nije zaposlen neka se zapita kako to da neko drugi moze raditi a on ne...
Kao prvo trazit ce udobnije fotelje, one stare ce se morati promjeniti, sada ce traziti one koje se mogu spustati kako bi odspavali koji sahatak na sjednicama!
Mile Dikonja je "" promijenio "" retoriku. Sada vise prica o Drzavi BiH nego o osamostaljenju Genocidnog Entiteta. Mislim da je namirisao cinjenicu kako je uzalud pricao pricu glasacima u koju ni on nije vjerovao. Vidjet cemo kako ce Bakir raditi na zaposlenju, kao i Zeljko, kao i Tadic, kao i Covic , 20 godina na birou ljudi cekaju posao haloooooooooooooooooooooo
Kako ce izgledati? 20 godina su nam drzavu krali znamo kakvi su oni na vlasti!!!!
Sada ce manje krasti, nemaju puno mjesta od kojih mogu musti, zalost!
lezi hljebu da te jedem, tako ce biti
Natrag u goru proslost
Izgledat ce kao jedan stari rastimani koncertni klavir..
SDP je na proslim izborima imao 260000 glasova i imali su 8 mandata u Bh parlamentu,a sada SDA sa 30000 glasova manje ima 10 mandata,pa mi to nije jasno. AKo su otkrivene prevare na 20% glasackih mjesta,na kojima su ucestvovali i nezavisni kandidati(pa i ako su glasali za sebe,nisu imali 1 glasa tamo),onda se pitam kolika je pljacka i kradja glasova bila na 80%. SDA je pokrala i lokalne i ove izbore,mislim da bi napokon neko morao poceti odgovarati za ovakve stvari.
pa sta si od njih ocekivao, oni samo znaju da kradu
Ko je jamio, jamio!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)