Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i zvanicni podatak 165.000 porodica je sirotinja teska, a jos pola miliona je malo manja sirotinja sto znaci da u BiH ima preko 1.5 miliona sirotinje u glavu. Ro su sve porodice pogodjene mafijasima kojima su usta puna Bosne, bosnjastva, hrvatstva i serpstva
Nemojte molim vas zaboraviti srebrenoj malini, ipak je gad imao troškova
Koja su to ugrožena domačinstva. Jel ovi što glasaju za sda?! Socijalne evidencije su bar 90% skup lažnih ili krivotvorenih podataka.
Nova kradja gdje ce pomoc dobiti oni sto imaju trospratnice i stan uz 3 auta, dok stvarna sirotinju otpiliti sa saltera ako uopste moze doci do njega sa izgovorom da nema potvrdu da je siromasan.
Joj sad pljačke, afera kupine...
95% subvencija ide za HB i RS…ostatak za Paradu ponosa.. izjavili su iz Osmorke
Nece niko eura dobit
Porodice uhljeba.. Kome, ste vi regularno išta dali, od posla do para, treba još da prođe da političari pokažu da nisu kao ovi dosada
U redu. Govorite o energetskoj krizi. Sama, stedim el. energiju. Medjutim, ne mogu shvatiti rasipnost da rasvjeta na zgradama MUP-a u ul. M. Spahe, dakle, rasvjeta jacine reflektora gori i i po danu. U par navrata sam skrenula paznju uoposlenicima na to ali oni kazu da je to do Elektroprivrede. Ne znam do koga je ali je velika sramota u ovoj krizi da se ne vodi racuna o tom a sto je najgore to svi mi placamo.notidjite, napisite clanak o tom i takvom javasluku!
Zelena energija, bla bla bla. Sta 71 milion km moze pomoci u tranziciji ka zelenoj energiji?!?!?? Koga prave ovi budalom.
https://www.logicno.com/politika/zelena-agenda-i-plan-urusavanja-industrijske-ekonomije.html
Treba pod hitno u Otvoreni Balkan zastitit termocentrale i rudarsku proizvodnju.
Cim se pare djele na nivou drzave mile je najveci bosanac kao sto je onomad trazio pare od plasmana u Brazil.
Za 70 miliona cemo ostavit termocentrale i rudare bez posla.
Nista nema dzaba na svijetu. Da li ubacuju pare da potpale inflaciju, pa da se zaduzimo jos za 20 generacija?
Valuta nam ovisi od Eura, oni printaju Euro, nasa stednja 5 milijardi, inflacija nam pojede 2,5milijarde. Oni svoju ekonomiju finansiraju nasim milijardama i onda nama poklone 70mil. I dodatno kamatare nas kroz kredite. Pare se super, ali hvala necu reci.
Ma nema šta meče gračani dobiti ni 10% Pošto če to dijelit kantoni to če da bude pljačka stolječa.