Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozemo porediti Hrvatsku i Srbiju ipak Srbija nije uvela nama zabrane pa je i logicno da mi njima ne uvidimo. A Hrvatska je ipak zasluzila zabranu.
ko iz Hrvatske putuje u BIH treba mu test dali je mentalno zdrav,a ne test od korone...
Zatvarajte granice sta cekate
Pakasi pravi su ispali prema nama, eto nema bosanaca sad da sire zarazu sta je sad...a i lazirate podatke odavno svakako, nazalost jos vam je i gore stanje nego sto prikazujete
Dragi moji, ovakvi tekstovi sluze za povecanje broja posjeta, sto znaci i bolju zaradu za klix. Mora se od necega zivjeti. Zato, ako vise ne zelite da vam onaj bolesnik 'bulevar' ovdje ponovo smrdi, i povecava broj vasih reakcija, komentarisite svakodnevno na svakom clanku a ne samo na ovoj vrsti tzv. 'banana' tekstova. Love&Peace.
Ako je interes BiH da uvede reciprocitet Hrvatskoj neka se uvede ali ako je u pitanju inaćenje onda podsjećam na onu priču o magaretu.
@Veselko A o čemu drugom bi bilo nego o inaćenju? Samo bi zeznuli Slavonce koji putuju na more kroz Bosnu. I naravno, koji tada ne bi tenkirali u Bosni, stali na ćevape i slično. Dakle, samo gubitak za Bosnu. Ostatak Hrvatske blokadu neće ni primjetiti. Primjetit će bosanske trgovine i pumpe uz granicu.
Bas ce neko u sred ljeta putovati u Sarajevo i BiH koji dnevno imaju blizu 400 zarazenih, uveo ne uveo nit sezone nit turizma nemate. Vise turista ima u Etiopiji
Nema ih ni u HR koliko se hvalite,bio sam svjedok..Pustoš..Ako su vam bitniji,Rusi,Poljaci,Madjari koji pakete sa namirnicama iz Madjarske salju postom prema HR da se ne troše na moru,od Bosanaca onda dignite zid prema BiH da vas ne gledamo dok kupujete pivo i paštete u Bosni!!
Pa nisu do vijeka mogli prikazivati rezultate testiranja po principu: "jedan pišem, dva pamtim".
Ko ih j...e,ionako ne idem godinama kod njih. Najradije bi da samo posaljemo lovu,a da ni ne dodjemo!
Što se sikirat... meni prošo godišnji... U ponedjeljak na posao
@kaligula Ih ja vec dva tjedna radim. Prošao kroz Bosnu, naravno 😀
Samo reciprocitet, molim Vas. Dosta da se prema nama ponasaju kao sa nizom vrstom i gradjanima drugog ili treceg reda. Nismo ni bolji ni gori od ostalih.
Kakav reciprocitet nereciprocitet od toga samo svima steta. ebo koronu.
Eh da kada bi nasa ministrica i noposojeci krizni stab konačno smogli snage da poslože stvari. Zabranjuju turcima i arapima koji b i realno mogli doprinjeti boljoj turistickoj i ekonomskoj situac iji i biti nam od koristi, a dopuštaju hrvatima koji su več na samom popčetku pokazali koliko im je stalo do susjeda. Samo uvesti nasima koji se vraćaju iz hrvatske da moraju raditi CPR test ili u izolaciju o licnom trošku i to je to
@izabbel - ni ta ti nije losa, da se i mi zastitimo. Kad su imali para da se testiraju zbog HR i odmora, neka to urade i zbog nas u BiH. Ako ne, onda 15 dana izloacija, pa ma koji pasos da imas. Oni koji su isli na more su svakako egoisti koji misle samo na sebe. Sta fali ostati kod kuce, obici nase prirodne ljepote.
Ovaj novinar je papan pravi. Uzmi ubi pa se pistolj DEBILU NOVINARSKI.
Da smo pametni kao sto nismo trebali smo potpuno zatvoriti granicu prema HR, pa nek u Dubrovnik idu plivajuci..