Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su u BIH samo zbog para i dobrog provoda.Hebe im se za sve ostalo.
Danas ih vidim po Tuzli sa oklopnim vozilima, to su djeca 19-25 godina, zajebavaju se, puse cigare, piju kafu.. Boli njih k i za nas i za mir ovdje, tu su da dobijaju dobre plate a cim se zapuca pobjegli bi prvi u svoje baze
UN su mogle spriječiti genocid u njihovoj ''zaštićenoj zoni'',ali su ipak dozvolili genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja znam kako su me pisti odvojili od oca sa 14 godina i vratili na polaznu tacku. Ja im ne vjerujem niti cu ikada. Vjerovatno bi ih smatrao neprijateljima u slucaju belaja i Bgm Klixe da vam Senad Hadzifejzovic nije nesto u rodu. Kod njega je jos rat u glavi a kod vas neki novi zlocini. Ohanite malo.
Normalnim ljudima nije rat u glavi, niti im prija huškanje ovoga niti priča o tome, ali kao što se vidi iz priloženog iz nekog razloga nekome je cilj uplašiti već dovoljno uplašen narod, a ne poboljšati im kvalitetu života i pružiti dovoljno dobre uslove za život i rad.
Pa Senad izgleda moli boga da se zarati,da može "izvještavati".
Nikako, kao i dosad.
"Evropski posmatrači"
Uzdaj se use i u svoje kljuse, sve drugo je iluzija.
Zurof je u autorskom tekstu za Tajms of Izrael istakao da nije svaki ratni zločin genocid, dodajući da su, pored ostalog, Srbi u Srebrenici poštedeli sve žene i decu. ‘Da su Srbi imali nameru da počine genocid, pobili bi sve bosanske muslimane okupljene u Srebrenici’, rekao je Zurof. I šta tu sad kome nije jasno?
Madžari su gori od srba, srbi su ciganija!
Isto kao sto su sprijecili UN Holandjani u Srebrenici…al’ se mi trebamo pouzdati u Fortu, Dinu, Nikšića oni ce to puno bolje odraditi nego SDA… evo sad bilo na Face TV i u Avazu
GhenochIdnI narod….
Svaka cast Alija sto si nam potpisao i zapecatio sudbinu. Volio si Cetnike ko sopstvenu majku.
Tko će više dočekat Senada!!!??? Ufff!!!
Ko kaže da zele da spriječe, devedesetih su nam zabranili da se naoružamo i branimo a da ne spominjem Irak,Siriju ,Jemen ,Palestinu itd.To su genocidni monstrumi koji glume da nas brane.
Treba ih istejerati iz Bosne nase
Što Klix širi strah. Kakvi tendenciozni naslovi.
Pa i nebi…
Uh kako zlonamjeran tekst. Tekst koji vrijeđa žrtve genocida jer ih koristi za jeftine dnevnopolitičke svrhe. Užas.
Svima treba vjerovati dace te izdati i napasti svake sekunde!? Svi te vole dok uzimaju radnu snagu resurse itd!?