Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijel se visoka korupcija istraživati??? Ili i dalje je tužilaštvo pod pravilima kao za vrijeme Tadićke kad se strogo nije smjelo istraživati
Bez zezanja. Sudije u slučaju Novalić dobile prijetnju da osude nevine ljude ili završe na crnoj listi. Dodikov čovjek tužilac. U isto vrijeme upada policija da “ispitiva” da li je žena pod prezimenom Izetbegović, koja je doktorica već 20 godina, doktor ikako, i vama svima kao čudno to što se Bošnjacima belaj sprema? Probudite se prije nego se probudite pred masovnom grobnicom. Vi ste pod okupacijom već samo niste svjesni.
Ne zna se koje gori ili Tegeltija i Gordana ili Lagumdžija Halil i ovaj Kajganić-Lagumdžija se na TV fali kako je prvo njegovo suđenje bilo kad je osudio borca BiH armije na 14 god,zatvora je dobio ovo mjesto i dalje se dokazuje agresorima. Pod hitno tražiti da dobije otkaz.
Nije to tužilaštvo nego guzilaštvo
Guzilaštvo nas sirotinje, a ove osobe sa uticajem se ne diraju, kako 8 i Tadićka kažu na onom snimku "visoka korupcija se ne smije istraživati"
Dodikova hapsi šefa
Prijavljuju tužioci jedni druge, pa šta još neće izmisliti. Zaposlite još tužilaca da i ti prijavljuju vas, pa onda svi zajedno treće.
Ništa od te priče, džabe zamarate narod. Sarajlić je otvoreno uzimao mito u stranci za zapošljavanje, eno ga slobodan čovjek.
Dodikov covjek. Da Bosnjaci imaju mudha da blokiraju sve te institucije. Ali nema preca nargila
I onda mi neko kaže da imamo problematično tuzilastvo I sudove! Evo ljudi lijepo objasnise da je sve super....pa nećemo valjda rodenim ocima vjerovati mjesto njima.
Dritane nebriši.Ne zna se koje gori ili Tegeltija i Gordana ili Lagumdžija Halil i ovaj Kajganić-Lagumdžija se na TV fali kako je prvo njegovo suđenje bilo kad je osudio borca BiH armije na 14 god,zatvora je dobio ovo mjesto i dalje se dokazuje agresorima. Pod hitno tražiti da dobije otkaz.
Halo demagog tvoj i tvoje sluzbe nerad, kao i sudstva, je najvece zlo za ovu drzavu.
Kad ces poceti raditi Dodikov glasogovornik..
Ne govorite ono sto ne znate, covjek je pohapsio dosta marve, ne smijemo suditi, gosp. Kajganic rjesava polako, mnogi veliki procesi tek dolaze, on treba podrsku, a ne osudu, moramo znati da su oko njega azdaje, jedna od njih je kajmakovicka, koja mu je bila najbliza, a radila mu iza ledja korumpirana, pustite covjeka koji je sigurno zavrsio svoju struku i skolu, obrazovan je, trebao bi da je licnost godine, prethodnici su nakupili dosta smeca
Vala neksi
Jedino je nagradio onoga koji je podigao tužbu za Dobrovoljačku protiv znatnog dijela politčko-vojnog bošnjačkog vođstva. Zna čovjek srbovati, pa zato ga je A. Ambasada i postavila tu gdje je.
G- dine, kolege sa crne liste i nj. aktivnosti, nisu za discipl. vec krivicnu odgovornost . Dodiku, koji rusi drzavu, ne zelite ili ne smijete nista. itd.itd. Radi nesto, mani se supljiranja i prazne hvale. Mi vas debelo placamo.
Dodikov pusiqrac.
Ovaj samo "razvlaći žvaku" , baca izjave i ništa ne radi.Najmizerniji oblik opstrukcije koji je Petar Kočić opisivao kroz srpske seljake koji su mislili da su tako varali vast. .Iako se to ne vidi na prvu radi zločin blizak genocidu.
običan kurton, nije ni čudo sto smo najkorumpiranija drzava u evropi
I ovaj je rekao da mu sudimo po rezultatima. Toliko.