Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet grb kantona Sarajevo pogrešno istaknut.
Ne valja vam registar, nema primjerice Erduana Kahvedžić u istom😂😂😂😂...niti bilo koga bitnog s pravim pristupom novcu, nabešali neke sitne buranije...klasično mazanje očiju javnosti
uvijek su mi se gadili oni koji su (da budem direktan) uhljebi isto kao i oni protiv kojih oni pricaju,a misle da su oni Bogom dani da budu na tom mjestu. ovo Kafedzića je instalirala SDA bi u kabinetu Zeljkovića dok je ovaj bio premijer i poslije se 'slizao'sa kiflom(Konaković) i sad on pametuje nije,a prije toga fizičko predavao na Ilidzi u IV gimnaziji...
Suplja prica, pola vlade Kantona Sarajevo zavrsilo brze fakultete, ministar Hasanspahic bio bagerista, a o Fusi ministru boraca da i ne govorimo.70% kadrova po javnim firmama u Kantonu Sarajevo zavrsilo brze fakultete. Kome oni prodaju maglu.
Opet pogrešna boja grba na prezentaciji i na plakatu. Hahaha
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
Ubuduće zaštita samo TAJANIH AGENATA I DOUŠNIKA SDA ! :))
A registar nije dostupan za pregled. Linke mrtav 3 minute nakon objave. https://il.ks.gov.ba/
SVAKA CAST ZA REGISTAR ... sad jos da im plate smanjimo na prosjecne plate BIH pa da pocnu raditi za ovu druzavu kako bi i oni mogli napredovat !!!!
Normalno da su postojali otpori kad ste sad javno objavili ko se sve nezakonito zaposlio u državnu službu. Ali boli vas tuki, vi fašisti opet pobjeđujete na namještenim izborima u oktobru, a normalan, kulturan, obrazovan, inteligentan svijet bježi iz ove močvare glavom bez obzira. A vama i odgovara da vladate nepismenim seljacima i ovcama koje će ovdje ostati.